Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Geert Nijkamp boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Geert Nijkamp boeken?

Geert Nijkamp boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Geert Nijkamp.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Geert Nijkamp.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Geert Nijkamp ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Geert Nijkamp plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Geert Nijkamp

Specialist op het gebied van internationalisering, export & internet

Geert Nijkamp groeide op op de Nederlands-Duitse grens en studeerde geschiedenis, geografie, Duitslandstudies en toerisme. Z’n hele leven houdt hij zich bezig met cultuurverschillen en internationaal zakendoen. Hij heeft een passie voor export en internationalisering. Als één van de eersten in Nederland begon hij in 1998 met online international business development. Reeds in 1999 gaf hij zijn eerste lezing over een betere vindbaarheid op internet. In de loop der jaren heeft Geert Nijkamp zich gespecialiseerd in het onderwerp ‘internationalisering, export internet’. In 2012 heeft hij het boek ‘De invloed van het internet op de Nederlandse export – Hoe houden wij onze voorsprong vast?’ uitgebracht.

Doelstelling van dit boek is bewustwording creëren bij beleidsmakers en directeuren van bedrijven dat de positie van de Nederlandse export in gevaar is omdat andere landen dankzij het internet versneld kunnen internationaliseren.

Bernard Wientjes ondersteunde dit initiatief door het voorwoord te schrijven en o.a. voormalig minister-president Jan Peter Balkenende gaf een referentie:

Ondernemen in de 21e eeuw vraagt om een scherpe analyse van de markt en de ontwikkelingen op de markt. De wereld van Internet speelt daarin een cruciale rol. Ondernemerschap en Internet hangen nauw samen. Geert Nijkamp schetst tegen die achtergrond helder waar de bedreigingen en kansen voor Nederlandse ondernemingen liggen. Juist door een alertere opstelling kunnen we onze voorsprong vasthouden. Van harte aanbevolen.

Geert Nijkamp is een veelzijdig en inspirerende ondernemer die vanaf 1998 meer dan 100 bedrijven/organisaties mocht ondersteunen in korter en langer lopende trajecten om van het internet een werkend instrument te maken. Veelal speelde export internationalisering een rol. Daarnaast heeft Geert diverse interim projecten uitgevoerd op Nederland-Duitsland gebied, onder andere voor het Ministerie van EZ/EVD, NFIA, NV Oost en Syntens/KvK Duisburg.

In 2006 is Geert met zijn gezin geëmigreerd en woont in Colmenar-Malaga, Spanje. Als een echte Euroburger pendelt hij maandelijks op en neer tussen Spanje en Nederland (Het Nieuwe Werken). Dagelijks maakt hij mee wat internationalisering en cultuurverschillen inhouden.

In zijn lezingen weet Geert de thema’s internationalisering, export internet concreet inzichtelijk en toepasbaar te maken. Hij bekijkt de ontwikkelingen in Nederland met een ‘buitenlandse bril’. Dit zorgt altijd voor vernieuwende ideeën en anders denken. Elke lezing heeft zijn eigen karakter waarbij visie en praktische toepasbaarheid uitstekend samengaan. Met humor en nuchterheid houdt Geert de ‘BV Nederland’ graag een spiegel voor.

‘Geert Nijkamp is een uniek goede inleider, die met veel praktijkervaring en op een begrijpelijke manier heel goede dingen vertelt!’

Geert Nijkamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Geert Nijkamp.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Geert Nijkamp, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Geert Nijkamp en de eventuele overige kosten om een optreden van Geert Nijkamp mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Geert Nijkamp.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Geert Nijkamp. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Geert Nijkamp checken, een gratis optie plaatsen op Geert Nijkamp en de boeking(en) van Geert Nijkamp voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Geert Nijkamp, BOEKINGSBUREAU Geert Nijkamp, BOEKINGSBURO Geert Nijkamp, ENTERTAINMENTBUREAU Geert Nijkamp, ENTERTAINMENTBURO Geert Nijkamp, ARTIESTENBUREAU Geert Nijkamp, BOEKINGSKANTOOR Geert Nijkamp, IMPRESARIAAT Geert Nijkamp, MUZIEKBURO Geert Nijkamp, MUZIEKBUREAU Geert Nijkamp, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Geert Nijkamp, ARTIESTENBOEKINGSBURO Geert Nijkamp, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Geert Nijkamp.

 

Offerte Geert Nijkamp aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag