Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Artwell Cain boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Artwell Cain boeken?

dr. Artwell Cain boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Artwell Cain.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Artwell Cain.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Artwell Cain ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Artwell Cain plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Artwell Cain

Cultureel Antropoloog
Dr. Artwell Cain is cultureel antropoloog. Hij is directeur van Institute of Cultural Heritage Knowledge, tot augustus 2012 was hij directeur van Nationaal Instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis (NiNsee). Hij studeerde aan de Universiteit van Utrecht en behaalde zijn doctoraal diploma in 1989. In 2007 promoveerde hij aan de Universiteit van Tilburg in de sociale wetenschappen op het proefschrift “Social mobility of ethnic minorities in the Netherlands: The peculiarities of social class and ethnicity.” Hierin onderzocht hij de factoren die hebben geleid tot het veroveren van managementposities in Nederlandse organisaties door etnische minderheden en de rol van het diversiteitsbeleid hierin. Vanaf de jaren tachtig heeft hij diverse bestuurlijke en maatschappelijke functies vervuld.

Hij was vanaf 1991 tot 2000 directeur van Stichting Welzijnsbevordering Antillianen/Arubanen te Rotterdam. Daarnaast was Cain o.a. werkzaam als eigenaar/directeur van het adviesbureau Ace Advies en gaf management training, lezingen en gastcolleges aan diverse organisaties inclusief hogescholen en universiteiten in binnen- en buitenland. De onderwerpen die Cain aanhaalde zijn o.a. diversiteitmanagement, opwaartse sociale mobiliteit, culturele sensitiviteit, representatie en identiteitsvorming. Hij heeft een aantal wetenschappelijke artikelen in diverse internationale tijdschriften gepubliceerd. Ook heeft hij diverse korte management cursussen, ‘master classes’ en workshops op het terrein van human resources management, crisis management en culturele competentie gevolgd. In zijn dagelijkse werkzaamheden en bestuurlijke functies heeft hij ervaren dat hij goed is in het bevorderen van samenwerking vanuit een faciliterende houding, anderen motiveren en enthousiasmeren en het nemen van verantwoordelijkheid. Hij heeft oog voor strategische doelstellingen en probleemanalyse die moeten leiden tot het implementeren van toepasselijke oplossingen.

dr. Artwell Cain boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Artwell Cain.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Artwell Cain, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Artwell Cain en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Artwell Cain mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Artwell Cain.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Artwell Cain. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Artwell Cain checken, een gratis optie plaatsen op dr. Artwell Cain en de boeking(en) van dr. Artwell Cain voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Artwell Cain, BOEKINGSBUREAU dr. Artwell Cain, BOEKINGSBURO dr. Artwell Cain, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Artwell Cain, ENTERTAINMENTBURO dr. Artwell Cain, ARTIESTENBUREAU dr. Artwell Cain, BOEKINGSKANTOOR dr. Artwell Cain, IMPRESARIAAT dr. Artwell Cain, MUZIEKBURO dr. Artwell Cain, MUZIEKBUREAU dr. Artwell Cain, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Artwell Cain, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Artwell Cain, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Artwell Cain.

 

Offerte dr. Artwell Cain aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag