Eigenschappen Ivar Davids boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ivar Davids boeken?

Ivar Davids boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ivar Davids.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ivar Davids.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ivar Davids ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ivar Davids plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ivar Davids

gepassioneerd ondernemer voor het ontwikkelen van organisaties van de toekomst
Ivar Davids studeerde bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2000 richtte hij samen met twee vrienden Kirkman Company op. Het bedrijf groeide uit tot onafhankelijk marktleider op het gebied van strategic sourcing. Met die kennis en ervaring helpt Kirkman Company tegenwoordig bestaande organisaties waarde te creëren voor alle stakeholders. Ivar is een gepassioneerd ondernemer met een vernieuwende visie op samenwerking tussen organisaties en de kansen met nieuwe verdienmodellen. In 2008 publiceerde hij samen met Han Hendriks het boek Make, Buy or Ally? Een publicatie over het maken van bewuste keuzes tussen zelf doen, uitbesteden en samenwerken. In de afgelopen jaren startte Ivar samen met andere ondernemers organisaties als YSE, We Beat The Mountain, Aimforthemoon, Outside-Inc en Next2Company.

Ivar gelooft in mensen die initiatief nemen en lef tonen. Mensen die zich niet laten beperken door hun functie of organisatiegrenzen om waarde te creëren voor hun omgeving. Ivar houdt ervan groepen en individuen te inspireren en hen te helpen hands-on échte verandering en vernieuwing te realiseren. Het is zijn vak organisaties te verbeteren vanuit hun kracht en soms zichzelf opnieuw uit te vinden. Organisaties dienen tegenwoordig 100% relevant te zijn voor haar klanten, medewerkers, maatschappij, partners én aandeelhouders. Organisaties spelen daarom met vragen als waar staan wij nu? Waar moeten wij naar toe? En waar zijn wij eigenlijk goed in? Hij helpt met  Make-Buy-Ally keuzes, ontwerpen en implementeren van sourcingstrategieën en het creëren van samenwerkingsrelaties en nieuwe businessmodellen. Als gastspreker weet Ivar het publiek te inspireren en beweging te creëren. Uit te dagen met de gedachte bestaande kaders te verlaten; anders denken, anders doen. Onder het motto: “Organisaties van morgen bouw je niet met businessmodellen van gisteren”.

Ivar Davids boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ivar Davids.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ivar Davids, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ivar Davids en de eventuele overige kosten om een optreden van Ivar Davids mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ivar Davids.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ivar Davids. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ivar Davids checken, een gratis optie plaatsen op Ivar Davids en de boeking(en) van Ivar Davids voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ivar Davids, BOEKINGSBUREAU Ivar Davids, BOEKINGSBURO Ivar Davids, ENTERTAINMENTBUREAU Ivar Davids, ENTERTAINMENTBURO Ivar Davids, ARTIESTENBUREAU Ivar Davids, BOEKINGSKANTOOR Ivar Davids, IMPRESARIAAT Ivar Davids, MUZIEKBURO Ivar Davids, MUZIEKBUREAU Ivar Davids, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ivar Davids, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ivar Davids, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ivar Davids.

 

Offerte Ivar Davids aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag