Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Antoinette van Alphen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Antoinette van Alphen boeken?

drs. Antoinette van Alphen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Antoinette van Alphen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Antoinette van Alphen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Antoinette van Alphen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Antoinette van Alphen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Antoinette van Alphen

Verrassend, vernieuwend, inspirerend: verruimen is verrijken!

Antoinette van Alphen geeft inspirerende en motiverende lezingen, workshops, clinics en trainingen. Zij wordt vaak gevraagd voor kick-off, workshops tijdens congressen, netwerkbijeenkomsten, seminars en interne opleidingsdagen. Onderwerpen zijn diversiteitsmanagement, coachen van vrouwen naar de top, communicatie, energiemanagement burn out, intuïtie op het werk, zelfvertrouwen teambuilding, leiderschap, cultuurverandering, management development, spiritualiteit en coaching. Door haar interactieve presentatie weet zij in korte tijd een enthousiaste sfeer neer te zetten. Ze laat de deelnemers kennismaken met vernieuwende en verrijkende ideeën. Door korte, praktische oefeningen ervaart men meteen de waarde ervan in de praktijk. Tot slot geeft Antoinette tips en tools mee voor terug op de werkplek. Een overtuigende en boeiende performance! Na haar studies klinische psychologie, experimentele psychologie en psychofysiologie volgt Antoinette diverse psychotherapeutische opleidingen als psychoanalytische gesprekstherapie, directieve groepstherapie en gedragstherapie. De psychologische en psychotherapeutische opleidingen laten vele vragen onbeantwoord. Tijdens haar studieperiode reist zij het grootste deel van het jaar de wereld rond om alle landen te zien in hun schoonheid en om kennis te maken met de mensen in hun verscheidene culturen. Uiteindelijk trekt het verre Oosten en India met hun spirituele achtergrond haar het meest. Ze verblijft er lange tijd, ook na haar opleidingen nog. Om de mensen te leren begrijpen en met hen te communiceren leert ze diverse talen. Wanneer zij begint als Outdoor Management trainer bij Outward Bound Nederland en programma’s ontwikkelt voor Internationale organisaties, blijkt haar buitenlandse achtergrond waardevol. Met veel enthousiasme brengt ze managers begrip, respect, waardering en handigheid bij in het samenwerken met mensen uit culturen van over de hele wereld. Na enige tijd neemt zij het Management Training Centre Outward Bound over en verandert de naam in MTC (Management Training Centre) Outdoor Europe. Naast trainingen als teambuilding, cultuurverandering en leiderschap ontwikkelt ze nieuwe concepten en programma’s als ‘EnergieManagement’ en ‘Professionele Intuïtie’. Zij heeft een indrukwekkende lijst opdrachtgevers. Sinds 20 jaar volgt en organiseert ze opleidingen op het gebied van de nieuwste communicatietechnieken, zoals professionele intuïtie en SQ.

drs. Antoinette van Alphen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Antoinette van Alphen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Antoinette van Alphen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Antoinette van Alphen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Antoinette van Alphen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Antoinette van Alphen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Antoinette van Alphen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Antoinette van Alphen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Antoinette van Alphen en de boeking(en) van drs. Antoinette van Alphen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Antoinette van Alphen, BOEKINGSBUREAU drs. Antoinette van Alphen, BOEKINGSBURO drs. Antoinette van Alphen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Antoinette van Alphen, ENTERTAINMENTBURO drs. Antoinette van Alphen, ARTIESTENBUREAU drs. Antoinette van Alphen, BOEKINGSKANTOOR drs. Antoinette van Alphen, IMPRESARIAAT drs. Antoinette van Alphen, MUZIEKBURO drs. Antoinette van Alphen, MUZIEKBUREAU drs. Antoinette van Alphen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Antoinette van Alphen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Antoinette van Alphen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Antoinette van Alphen.

 

Offerte drs. Antoinette van Alphen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag