Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Edith Bosch boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edith Bosch boeken?

Edith Bosch boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edith Bosch.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edith Bosch.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edith Bosch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edith Bosch plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edith Bosch

Meervoudig wereldkampioen Judo

Edith Bosch is een Nederlands judoka woonachtig in Rotterdam. Ze werd driemaal wereldkampioene, achtmaal Europees kampioen en zevenmaal Nederlands kampioene . Ze nam viermaal deel aan de Olympische Spelen en won hierbij in totaal drie medailles (1 x zilver en 2 x brons).

Haar olympisch debuut maakte ze op 20-jarige leeftijd bij de Olympische Spelen van 2000 in Sydney. Hierbij eindigde ze op een gedeelde zevende plaats. Tijdens de Olympische Spelen van 2004 in Athene wist Bosch de zilveren medaille te winnen in de gewichtscategorie tot 70 kg. Tevens werd ze dat jaar de eerste keer Europees kampioene bij de senioren. Een jaar later werd zij in Caïro wereldkampioene in de klasse tot 70 kg en prolongeerde ze haar Europese titel.

In 2012 werd Bosch voor de vierde maal Europees kampioene bij de senioren en won later dat jaar een bronzen medaille op de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen.

Naast haar topsport carrière werkt Edith Bosch bij de Nederlandse Spoorwegen. Met haar werk bij de Nederlandse Spoorwegen is Bosch in staat om vergelijkingen en paralellen te trekken met het bedrijfsleven. Bosch is breed inzetbaar en spreekt regelmatig over onderwerpen als doorzettingsvermogen, teambuilding, winnen, privé/werk balans en zelfontwikkeling. Tot slot is Edith Bosch de geschikte persoon om mensen te motiveren en te inspireren.

 

Edith Bosch boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edith Bosch.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edith Bosch, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edith Bosch en de eventuele overige kosten om een optreden van Edith Bosch mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edith Bosch.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edith Bosch. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edith Bosch checken, een gratis optie plaatsen op Edith Bosch en de boeking(en) van Edith Bosch voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edith Bosch, BOEKINGSBUREAU Edith Bosch, BOEKINGSBURO Edith Bosch, ENTERTAINMENTBUREAU Edith Bosch, ENTERTAINMENTBURO Edith Bosch, ARTIESTENBUREAU Edith Bosch, BOEKINGSKANTOOR Edith Bosch, IMPRESARIAAT Edith Bosch, MUZIEKBURO Edith Bosch, MUZIEKBUREAU Edith Bosch, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edith Bosch, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edith Bosch, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edith Bosch.

 

Offerte Edith Bosch aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag