Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Barrie Stevens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Barrie Stevens boeken?

Barrie Stevens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Barrie Stevens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Barrie Stevens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Barrie Stevens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barrie Stevens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Barrie Stevens

“Vooral doorgaan!”

Barrie Stevens is een Engelse choreograaf, regisseur en acteur die in Nederland verblijft.

Barrie Stevens is bekend geworden met ‘Ja Zuster, Nee Zuster’, waar hij speelde als Bobbie, en ‘Tita Tovenaar’, waar hij speelde als Tovenaarsleering Kwark.

Barrie Stevens kwam met de spreuk ‘Vooral doorgaan!’ en was erg bekend als jury-lid bij de ‘Soundmixshow’.

Hij was regisseur bij onder andere ‘Fame’, ‘Willeke Goud’ en ‘Ruth Jacott Latin’.

Barrie Stevens heeft voor het bedrijfsleven, vanuit zijn eigen ervaring, een masterclass ontwikkeld ‘Impact in Business’, een beproefde methode die succesvol blijkt te zijn bij topmanagers, bekende politici en beroemde artiesten.

In het dagelijks leven is hij dramadocent aan de musicalopleiding van de Fontys Hogeschool in Tilburg.

Barrie Stevens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Barrie Stevens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Barrie Stevens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Barrie Stevens en de eventuele overige kosten om een optreden van Barrie Stevens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Barrie Stevens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Barrie Stevens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Barrie Stevens checken, een gratis optie plaatsen op Barrie Stevens en de boeking(en) van Barrie Stevens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Barrie Stevens, BOEKINGSBUREAU Barrie Stevens, BOEKINGSBURO Barrie Stevens, ENTERTAINMENTBUREAU Barrie Stevens, ENTERTAINMENTBURO Barrie Stevens, ARTIESTENBUREAU Barrie Stevens, BOEKINGSKANTOOR Barrie Stevens, IMPRESARIAAT Barrie Stevens, MUZIEKBURO Barrie Stevens, MUZIEKBUREAU Barrie Stevens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Barrie Stevens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Barrie Stevens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Barrie Stevens.

 

Offerte Barrie Stevens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag