Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Frank Starik boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frank Starik boeken?

Frank Starik boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank Starik.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank Starik.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank Starik ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank Starik plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frank Starik

Stadsdichter van Amsterdam

‘Een heerlijke man met een zeer goed karma’, noemde liefhebber Xaviera Hollander hem. En de achterflap van zijn laatste bundel vermeldt: ‘Een van de hardst werkende mannen in de amusementsindustrie.’ Waarvan akte: Starik is dichter (tien bundels, meest recent Songloed en Victoria), schrijver (De gastspeler, en dit najaar verschijnt een verzameling essays onder de titel De humor van het theezakje) en beeldend kunstenaar. Vorig jaar werd hij bekroond met de prestigieuze Amsterdamprijs voor de Kunst en eerder was hij genomineerd als ‘Amsterdammer van het Jaar’.

Starik is wat je zonder ironie een bevlogen kunstenaar kunt noemen; hij gelooft in ‘nuttige’ kunst, met een maatschappelijke functie. Hij is de aanstichter en motor van het project ‘De eenzame uitvaart’: mensen die zonder verwanten of bekenden sterven, worden tijdens hun laatste tocht begeleid door een dichter. Verschillende nationale radio- en tv-programma’s besteedden aandacht aan dit bijzondere initiatief. Dit voorjaar werd hij benoemd tot de vierde Amsterdamse Stadsdichter, een functie die tot nu toe schitterende gedichten opleverde over het afscheid van Job Cohen, de werkzaamheden aan het Stedelijk Museum en de grachtengordel als Werelderfgoed.

De Stadsdichter is een gedreven performer. Jarenlang ging hij stad en land af met zijn band de Willem Kloos Groep. Solo stond hij op grote festivals als Crossing Border, Wintertuin en Lowlands, maar ook op tientallen literaire avonden in Nederland en België. Zijn optredens laten niemand onberoerd en na afloop gaat het publiek naar huis met een frisse blik op de wereld.

Frank Starik boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank Starik.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank Starik, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank Starik en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank Starik mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank Starik.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank Starik. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank Starik checken, een gratis optie plaatsen op Frank Starik en de boeking(en) van Frank Starik voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank Starik, BOEKINGSBUREAU Frank Starik, BOEKINGSBURO Frank Starik, ENTERTAINMENTBUREAU Frank Starik, ENTERTAINMENTBURO Frank Starik, ARTIESTENBUREAU Frank Starik, BOEKINGSKANTOOR Frank Starik, IMPRESARIAAT Frank Starik, MUZIEKBURO Frank Starik, MUZIEKBUREAU Frank Starik, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank Starik, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank Starik, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank Starik.

Offerte Frank Starik aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag