Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bette Dam boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bette Dam boeken?

Bette Dam boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bette Dam.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bette Dam.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bette Dam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bette Dam plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bette Dam

Afghanistan-deskundige’

Een vrouw die maandenlang door Afghanistan trok om een bekroond boek te schrijven. De Friese Bette Dam deed het. De vrouw die Communicatie en Internationale Betrekkingen studeerde zette het conflict waar we zo weinig van weten, helder neer in Expeditie Uruzgan, de weg van Hamid Karzai naar het paleis (Arbeiderspers augustus 2009). Topjournalist, stelde het vakblad Villamedia direct nadat het uit kwam en de Volkskrant oordeelde dat ‘Dam iets heeft gedaan wat anderen niet durven of willen’. De gedrevenheid bracht haar van de MAVO in Friesland bij de Universiteit van Amsterdam. Deze gedrevenheid bracht haar ook van de studiestad Amsterdam in hartje Bagdad toen ze in 2003 voor het eerst de zomervakantie benutte om te ruiken aan oorlogsverslaggeving. Daarna werkte ze lang in Syrië en Libanon, toen ze de overstap maakte naar Afghanistan.

Wat beweegt zo’n jonge vrouw om dit soort levensgevaarlijk werk te doen? Dam blijft er bij dat ze niet wegspringt als chaos zich opdringt, dat het haar uitdaagt om in die gevaarlijke complexiteit de juiste vertrouwelingen te vinden die je naar het mooiste verhaal brengen. Het loont om de angst die er heerst over een land te doorbreken en de mensen daar wel aan het woord te laten. Dam is een onderzoeker pur sang: iemand die deadlines gemakkelijk negeert als het verhaal nog niet perfect is.

Dam werkt op dit moment voor Vrij Nederland en de Wereldomroep.

 

Bette Dam boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bette Dam.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bette Dam, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bette Dam en de eventuele overige kosten om een optreden van Bette Dam mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bette Dam.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bette Dam. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bette Dam checken, een gratis optie plaatsen op Bette Dam en de boeking(en) van Bette Dam voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bette Dam, BOEKINGSBUREAU Bette Dam, BOEKINGSBURO Bette Dam, ENTERTAINMENTBUREAU Bette Dam, ENTERTAINMENTBURO Bette Dam, ARTIESTENBUREAU Bette Dam, BOEKINGSKANTOOR Bette Dam, IMPRESARIAAT Bette Dam, MUZIEKBURO Bette Dam, MUZIEKBUREAU Bette Dam, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bette Dam, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bette Dam, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bette Dam.

 

Offerte Bette Dam aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag