Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bercan Günel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bercan Günel boeken?

Bercan Günel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bercan Günel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bercan Günel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bercan Günel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bercan Günel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bercan Günel

Oprichter van Woman Capital en NGL International
Mens met een missie en modern ondernemer. Kern van haar missie: vrouwen zijn niet minder, wel anders. Ze is dan ook erkend voorvechtster van meer diversiteit in met name de top van het Nederlandse bedrijfsleven en meer culturele diversiteit in de samenleving. Niet omdat het modieus is of politiek correct, wel omdat diversiteit in ondernemingen een bewezen succesfactor is en het in elk bestaan een vanzelfsprekendheid moet zijn. Meer diversiteit moet volgens Bercan sowieso gelden voor blank versus gekleurd, het ene geloof tegenover de andere overtuiging, of welke vormen van etniciteit dan ook. Haar pleidooien daarvoor komen voort uit een boeiende combinatie van passie en hartstocht van een bezield mens enerzijds en het succes van een moderne ondernemer anderzijds. Kern van haar succesvol ondernemerschap: wat ik doe, moet ertoe doen en goed geld verdienen is geen schande. Bercan (geboren in Istanbul, Turkije) studeerde bedrijfseconomie aan de Bosphorus Universiteit. Daarna werkte ze als specialist financiën en accountancy bij Arthur Andersen, eerst in Istanbul en vanaf 1989 in Amsterdam in diverse auditfuncties. Vervolgens heeft Bercan voor het ondernemerschap gekozen en was zij werkzaam in management- en bestuursfuncties bij onder meer Nozema en Brunel International NV. Als directeur/mede-eigenaar loste ze bij Interboor Nederland BV grote financiële problemen op en kon nadien een weer gezonde onderneming doorverkopen. In 2003 richtte zij samen met een investeringsmaatschappij Schoevers Professionals BV op en zette deze onderneming met succes in de Nederlandse markt. In 2006 was zij medeoprichter van Woman Capital, een executive search-bureau dat gespecialiseerd is in vrouwen voor topfuncties. Nu is Bercan partner van het door haar in 2014 opgerichte NGL International, hét bureau voor New Generation Leaders met een holistische visie op leiderschap en diversiteit. Leadership Consultancy op het gebied van Executive Search, Assessment, Coaching en Intervisie. Bercan Günel is, zeker als het over succesvol ondernemen en diversiteit gaat, een bevlogen en inspirerend spreker. Haar bijdragen leiden altijd tot bewustwording, inzicht en acceptatie van stimulerende en indringende visies.

Bercan Günel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bercan Günel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bercan Günel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bercan Günel en de eventuele overige kosten om een optreden van Bercan Günel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bercan Günel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bercan Günel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bercan Günel checken, een gratis optie plaatsen op Bercan Günel en de boeking(en) van Bercan Günel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bercan Günel, BOEKINGSBUREAU Bercan Günel, BOEKINGSBURO Bercan Günel, ENTERTAINMENTBUREAU Bercan Günel, ENTERTAINMENTBURO Bercan Günel, ARTIESTENBUREAU Bercan Günel, BOEKINGSKANTOOR Bercan Günel, IMPRESARIAAT Bercan Günel, MUZIEKBURO Bercan Günel, MUZIEKBUREAU Bercan Günel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bercan Günel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bercan Günel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bercan Günel.

 

Offerte Bercan Günel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag