Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Mike Weinberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Mike Weinberg boeken?

Mike Weinberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mike Weinberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mike Weinberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mike Weinberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mike Weinberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mike Weinberg

Meer business met Minder ideeën

Maar dan wel ideeën waar niemand omheen kan! Mike Weinberg is een bevlogen ideeënman. Met zijn retailbureau Today’s Team houdt hij zich dagelijks bezig om business van zijn klanten te laten groeien door krachtige ideeën.

Positioneren en Activeren.

Wie zijn we als organisatie en wat gaan we vertellen? Hoe krijgen we de consument in ons kamp en hoe zorgen we ervoor dat we een bestendige relatie met de klant ontwikkelen?

Vragen die iedere organisatie zich dagelijks stelt. De antwoorden mogen niet te lang op zich laten wachten, de huidige economie vraagt immers om snelheid in alles wat we doen.

Tijdens de lezing POSITIONEREN EN ACTIVEREN, vertelt Mike Weinberg hoe men het denken kan structureren. Veel organisaties hebben een enorme hoeveelheid kennis in huis. Te veel zelfs! Daardoor worden ideeën vaak complex in plaats van helder en simpel. Kiezen en consistentie zijn de kernwoorden uit zijn lezing.

Wat is een positionering? Waar ligt de kracht van de onderneming? Welke energieën zijn er? Wat is precies onze dienst of product? Zijn we onderscheidend of is dat juist niet nodig? Wie is onze doelgroep? Welke belofte past bij ons? Zijn er interne veranderingsprocessen nodig om die belofte waar te maken? Hoe ziet de communicatie strategie eruit?

Aan de hand van interessante cases voor bijvoorbeeld Albert Heijn, ASR verzekeringen en Nuon belicht Mike Weinberg deze vragen.

Ook is het mogelijk om tijdens de lezing vraagstukken binnen de eigen onderneming onder de loep te nemen. Mike Weinberg gaat geen enkele vraag of discussie uit de weg. Dat maakt zijn lezing vaak dynamisch en effectief. Want niet zelden verlaat een groep de zaal met een eenduidige missie, of communicatie belofte!

Referenties:

Mike Weinberg is oprichter van Today Team. Het succesvolle communicatie bureau dat onder andere werkt voor ondernemingen als Albert Heijn, Phone House, GallGall, ASR verzekeringen, Telegraaf Media Groep, Bever outdoor, Nuon.

Mike Weinberg won vele vakprijzen en wordt regelmatig uitgenodigd om als jurylid plaats te nemen bij diverse nationale en internationale festivals.

Mike Weinberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mike Weinberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mike Weinberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mike Weinberg en de eventuele overige kosten om een optreden van Mike Weinberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mike Weinberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mike Weinberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mike Weinberg checken, een gratis optie plaatsen op Mike Weinberg en de boeking(en) van Mike Weinberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mike Weinberg, BOEKINGSBUREAU Mike Weinberg, BOEKINGSBURO Mike Weinberg, ENTERTAINMENTBUREAU Mike Weinberg, ENTERTAINMENTBURO Mike Weinberg, ARTIESTENBUREAU Mike Weinberg, BOEKINGSKANTOOR Mike Weinberg, IMPRESARIAAT Mike Weinberg, MUZIEKBURO Mike Weinberg, MUZIEKBUREAU Mike Weinberg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mike Weinberg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mike Weinberg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mike Weinberg.

 

Offerte Mike Weinberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag