Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. ir. Andrea Hin boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. ir. Andrea Hin boeken?

dr. ir. Andrea Hin boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. ir. Andrea Hin.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. ir. Andrea Hin.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. ir. Andrea Hin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. ir. Andrea Hin plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. ir. Andrea Hin

Specialiste in technische en sociale innovatie

Andrea Hin combineert haar kennis en ervaring van ICT en human factors om bedrijfsprocessen, diensten en producten te ontwikkelen vanuit de techniek èn vanuit de mens. Zij is onderzoekend, analyserend, inventief en oplossingsgericht procesdenker, en bovenal integrator van kennis in veranderende of nieuwe situaties. Ze heeft een liefde voor techniek, maar het moet wel functioneel toegepast worden en effectief ingezet worden. Bij haar werkzaamheden weet ze haar opdrachtgevers te verrassen met de toepasbaarheid van haar kennis en ervaringen als informaticus en als ergonomisch adviseur. Haar doordachte analyses en oplossingsgerichte adviezen brengen techniek, organisatie en de mens in een optimale balans voor een krachtigere innovatie. Ze is bovendien een ‘andersom denker’: dat is soms confronterend, maar dikwijls erg verhelderend voor de toekomstvisie van een organisatie en de keuzes waarvoor men staat.

Andrea Hin is na haar studie Technische Informatica aan de TU Delft gepromoveerd op het indertijd jonge vakgebied visualisatie van wetenschappelijke gegevens voor het Waterloopkundig Laboratorium. Vervolgens heeft ze als postdoc bij de Rijksuniversiteit Groningen gewerkt aan het realiseren van virtual reality technieken voor visualisatietoepassingen. Ze heeft ruim negen jaar gewerkt voor TNO Defensie Veiligheid aan ergonomie van technische werkruimten, systemen en kleding en de ontwikkeling van ICT.

Het ontbreken van mogelijkheden om naast het geven van technische adviezen breder naar de impact voor de organisatie te kijken heeft geleid tot het oprichten van haar eigen adviesbureau Hin-stap-spring Consultancy. Centraal staat het ontwikkelen van bedrijfs/werkprocessen waarin technische innovatie een rol speelt, maar ook ‘sociale innovatie’: het slimmer werken van een organisatie met de mensen, processen en informatie die beschikbaar zijn!

Door organisaties is daar zeker nog winst te boeken door meer divers naar de werknemer te kijken. De werknemer blijft vanaf zijn 20ste tot zijn pensioen niet hetzelfde. Fysiologische en cognitieve veranderingen vragen in sommige gevallen om meer of een andere ondersteuning van een werknemer door zijn werkomgeving. Maar in een aantal gevallen ook om herkenning van stille kennis en nog-niet-ontdekte capaciteiten en behoeften door zowel de werknemer als de organisatie. Uitdagend is de vraag hoe uw organisatie de veranderende werkende mens met een palet van fysieke, digitale en mentale omgeving faciliteert, en wat de rol is van onze werkcultuur. En in welke rol brengt uw organisatie zijn veranderende medewerkers?

Statement

Bedrijven, instellingen en overheden moeten inventiever inspringen op de voortdurend veranderende vraag naar hun product of dienst. Technologie wordt vaak gezien als het aandrijfwiel voor innovatie. Door alleen op technische innovatie te focussen wordt voorbijgegaan aan een aantal belangrijke condities die binnen een organisatie een innovatie tot succes maken. Het te snel kiezen voor een oplossingsrichting en het lokaal innoveren in een bedrijfsproces zijn veel gemaakte fouten. Er zal slimmer gewerkt moeten worden met mensen, processen en informatie om een krachtigere innovatie te bereiken. Het benutten van capaciteiten van medewerkers, het delen van elkaars kennis en ervaring over het gehele bedrijfsproces en het organiseren van ruimte voor creativitijd zijn ingrediënten voor een organisatie die voortdurend op innovatie is gericht.

dr. ir. Andrea Hin boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. ir. Andrea Hin.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. ir. Andrea Hin, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. ir. Andrea Hin en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. ir. Andrea Hin mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. ir. Andrea Hin.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. ir. Andrea Hin. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. ir. Andrea Hin checken, een gratis optie plaatsen op dr. ir. Andrea Hin en de boeking(en) van dr. ir. Andrea Hin voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. ir. Andrea Hin, BOEKINGSBUREAU dr. ir. Andrea Hin, BOEKINGSBURO dr. ir. Andrea Hin, ENTERTAINMENTBUREAU dr. ir. Andrea Hin, ENTERTAINMENTBURO dr. ir. Andrea Hin, ARTIESTENBUREAU dr. ir. Andrea Hin, BOEKINGSKANTOOR dr. ir. Andrea Hin, IMPRESARIAAT dr. ir. Andrea Hin, MUZIEKBURO dr. ir. Andrea Hin, MUZIEKBUREAU dr. ir. Andrea Hin, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. ir. Andrea Hin, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. ir. Andrea Hin, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. ir. Andrea Hin.

 

Offerte dr. ir. Andrea Hin aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag