Eigenschappen Lynsey Dubbeld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Lynsey Dubbeld boeken?

Lynsey Dubbeld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lynsey Dubbeld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lynsey Dubbeld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lynsey Dubbeld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lynsey Dubbeld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lynsey Dubbeld

Trendanalist en schrijver, gespecialiseerd in duurzame mode
Wat hebben veiligheid, privacy, technologische innovaties, duurzaamheid en mode met elkaar gemeen? Het zijn de onderwerpen waar het hart van Lynsey Dubbeld sneller van gaat kloppen. Als trendanalist met een specialisatie in veiligheid en duurzaamheid, houdt ze zich dagelijks bezig met actuele ontwikkelingen in onder meer criminaliteitspreventie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, slow fashion en circulaire economie.Lynsey Dubbeld verzorgt al jarenlang lezingen, workshops en colleges in Nederland en België. Daarnaast heeft ze ruime ervaring als dagvoorzitter, debatleider en moderator. Haar (trend)publicaties verschenen onder meer in De Groene Amsterdammer, Krant van de Aarde, Security Management, Parool en Textilia. Als expert in maatschappelijke veiligheid en duurzame mode wordt Lynsey Dubbeld regelmatig geïnterviewd voor radio, tv en printmedia. Bij opdrachtgevers en collega’s staat ze bekend als een harde werker, die professioneel, deskundig, bevlogen, nauwkeurig en resultaatgericht opereert. Dr. Lynsey Dubbeld (Vlaardingen, 1975) studeerde journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, en filosofie en wetenschap- en techniekstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Ze promoveerde in ethiek aan de Universiteit Twente. Ze werkte onder meer als onderzoeker aan de Universiteit Twente, beleidsmedewerker bij het College bescherming persoonsgegevens en trendanalist bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Sinds 2008 is ze gespecialiseerd in trendanalyse, waarover ze presentaties en publicaties verzorgt.

Lynsey Dubbeld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lynsey Dubbeld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lynsey Dubbeld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lynsey Dubbeld en de eventuele overige kosten om een optreden van Lynsey Dubbeld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lynsey Dubbeld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lynsey Dubbeld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lynsey Dubbeld checken, een gratis optie plaatsen op Lynsey Dubbeld en de boeking(en) van Lynsey Dubbeld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Lynsey Dubbeld, BOEKINGSBUREAU Lynsey Dubbeld, BOEKINGSBURO Lynsey Dubbeld, ENTERTAINMENTBUREAU Lynsey Dubbeld, ENTERTAINMENTBURO Lynsey Dubbeld, ARTIESTENBUREAU Lynsey Dubbeld, BOEKINGSKANTOOR Lynsey Dubbeld, IMPRESARIAAT Lynsey Dubbeld, MUZIEKBURO Lynsey Dubbeld, MUZIEKBUREAU Lynsey Dubbeld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Lynsey Dubbeld, ARTIESTENBOEKINGSBURO Lynsey Dubbeld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Lynsey Dubbeld.

Offerte Lynsey Dubbeld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag