Eigenschappen dr. ir. Koert van Mensvoort boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. ir. Koert van Mensvoort boeken?

dr. ir. Koert van Mensvoort boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. ir. Koert van Mensvoort.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. ir. Koert van Mensvoort.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. ir. Koert van Mensvoort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. ir. Koert van Mensvoort plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. ir. Koert van Mensvoort

Next Nature Filosoof, Artiest en Wetenschapper
Dr. ir. Koert van Mensvoort is als kunstenaar, technoloog en filosoof het meest bekend vanwege zijn Next Nature filosofie, die draait om het idee dat onze technologische omgeving zo complex, alomtegenwoordig, intiem en autonoom wordt dat we deze als een natuur op zich zelf gaan ervaren. Het is zijn doel om onze co-evolutionaire relatie met technologie beter te begrijpen en een pad naar de toekomst uitstippelen dat zowel bevredigend is voor de mensheid als voor onze planeet als geheel.Van Mensvoort geeft zijn visie vorm in alle mogelijke media. Enkele van zijn projecten zijn de NANO Supermarket (een als supermarkt vermomde reizende expo waarin technologieën van morgen worden gepresenteerd), de Datafontein (een via het internet met wisselkoersen verbonden water fontein), het Kweekvlees Kookboek (dat het vlees van de toekomst verkent), de Fake For Real Memory Game (over de spanning tussen realiteit en simulatie) en het Rayfish Footwear project (over een fictief bedrijf dat gepersonaliseerde schoenen maakt van genetisch gemodificeerd roggeleer).Van Mensvoort geeft wereldwijd lezingen. Tevens is hij directeur van het Next Nature Network in Amsterdam en aan de TU Eindhoven verbonden.

dr. ir. Koert van Mensvoort boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. ir. Koert van Mensvoort.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. ir. Koert van Mensvoort, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. ir. Koert van Mensvoort en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. ir. Koert van Mensvoort mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. ir. Koert van Mensvoort.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. ir. Koert van Mensvoort. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. ir. Koert van Mensvoort checken, een gratis optie plaatsen op dr. ir. Koert van Mensvoort en de boeking(en) van dr. ir. Koert van Mensvoort voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. ir. Koert van Mensvoort, BOEKINGSBUREAU dr. ir. Koert van Mensvoort, BOEKINGSBURO dr. ir. Koert van Mensvoort, ENTERTAINMENTBUREAU dr. ir. Koert van Mensvoort, ENTERTAINMENTBURO dr. ir. Koert van Mensvoort, ARTIESTENBUREAU dr. ir. Koert van Mensvoort, BOEKINGSKANTOOR dr. ir. Koert van Mensvoort, IMPRESARIAAT dr. ir. Koert van Mensvoort, MUZIEKBURO dr. ir. Koert van Mensvoort, MUZIEKBUREAU dr. ir. Koert van Mensvoort, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. ir. Koert van Mensvoort, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. ir. Koert van Mensvoort, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. ir. Koert van Mensvoort.

Offerte dr. ir. Koert van Mensvoort aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag