Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Andy Mosmans RM boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Andy Mosmans RM boeken?

drs. Andy Mosmans RM boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Andy Mosmans RM.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Andy Mosmans RM.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Andy Mosmans RM ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Andy Mosmans RM plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Andy Mosmans RM

Mosmans over Marketing, Merken en Management
Drs. Andy Mosmans RM is directeur van ARA Groep, samenwerkende communicatiespecialisten te Rotterdam, dat via het internationale TBWAWorldwide netwerk onderdeel is van het in New York genoteerde Omnicom. Andy is tevens oprichter van Creative Direction Group, dat ondermeer het initiatief BrandAid ontwikkelt. Hij was hiervoor werkzaam bij Philips, FHV BBDO en FHV Group (BBDO Nederland). Als adviseur werkt(e) hij voor vele (inter)nationale vooraanstaande ondernemingen en merken. Verder zit hij in de Raad van Toezicht van Rotterdam Marketing en de Raad van Advies van De Rode Hoed.Hij is columnist bij Het Financieele Dagblad, publiceert regelmatig in (internationale) vakbladen en is gastdocent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam voor het vak Innovative Branding. Tenslotte is hij kerndocent van de postdoctorale leergang Merkmanagement van de Academie voor Management en de Rijksuniversiteit Groningen.Andy Mosmans is een inspirator die mensen aan het denken zet, hij zorgt ervoor dat mensen vooruitstreven en hun concurrentie voorblijven. Andere publicaties van Andy Mosmans zijn: ‘Marketing-Communicatie en Chaos’ (1990), ‘Merkenbeleid’ (1998/2003), ‘Corporate Reputatie’ (1999/2001) en ‘Mosmans over Marketing, Merken en Management’ (2003) en ‘Ondernemingssucces’ (2004/2005/2007/2008).

drs. Andy Mosmans RM boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Andy Mosmans RM.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Andy Mosmans RM, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Andy Mosmans RM en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Andy Mosmans RM mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Andy Mosmans RM.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Andy Mosmans RM. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Andy Mosmans RM checken, een gratis optie plaatsen op drs. Andy Mosmans RM en de boeking(en) van drs. Andy Mosmans RM voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Andy Mosmans RM, BOEKINGSBUREAU drs. Andy Mosmans RM, BOEKINGSBURO drs. Andy Mosmans RM, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Andy Mosmans RM, ENTERTAINMENTBURO drs. Andy Mosmans RM, ARTIESTENBUREAU drs. Andy Mosmans RM, BOEKINGSKANTOOR drs. Andy Mosmans RM, IMPRESARIAAT drs. Andy Mosmans RM, MUZIEKBURO drs. Andy Mosmans RM, MUZIEKBUREAU drs. Andy Mosmans RM, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Andy Mosmans RM, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Andy Mosmans RM, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Andy Mosmans RM.

 

Offerte drs. Andy Mosmans RM aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag