Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Rob-Jan de Jong boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Rob-Jan de Jong boeken?

drs. Rob-Jan de Jong boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Rob-Jan de Jong.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Rob-Jan de Jong.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Rob-Jan de Jong ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Rob-Jan de Jong plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Rob-Jan de Jong

Internationaal spreker, executive educator, schrijver en ‘behavioral strategist’
Rob-Jan de Jong is internationaal spreker, executive educator, consultant en schrijver. Hij is als één van de zeer weinige Nederlanders verbonden aan een top 3 Ivy League business school – the Wharton School of Business – en daarnaast een veel gevraagd spreker en executive educator bij andere business schools en bedrijven. Als ‘behavioral strategist’ brengt hij op inspirerende, originele wijze en met veel energie de ‘hardere’ strategische thema’s samen met de ‘zachtere’ leiderschap en psychologische concepten. Zijn boek ‘Anticipate – the Art of Leading by Looking Ahead’ is uitgebracht bij een grote Amerikaanse uitgever, en werd ‘endorsed’ door leiders als Paul Polman (CEO Unilever) en Michael Maccoby (leiderschapsguru).Naast Wharton spreekt hij op business school powerhouses van Phoenix tot Moskou, en van Breukelen tot Istanbul. Zijn sessies zijn altijd bijzonder ‘experiential’: door ervaringen laat hij zijn onderwerpen beleven, zodat gedachten en discussies geprikkeld worden en beklijven. Zijn passie is de combinatie van strategie en psychologie, wat hij rondom onderwerpen als visie, innovatie, leiderschap en strategische besluitvorming zeer succesvol weet te brengen. Zijn boek is in januari 2015 in de Verenigde Staten op de markt gekomen, en door Barnes Noble tot ‘Hot Releases’ gebombardeerd.In een sessie met Rob-Jan de Jong word je geprikkeld op hoog niveau, maar breng je het ook naar de dagelijkse praktijk. Met originele gedachten weet hij zeer succesvol een brug te slaan tussen de abstracte ideeën en de praktische wereld van zijn toehoorders. Grote bedrijven zoals ING Bank, Philips, Total Oil, PostNL, BP, ABN AMRO en Schneider Electric behoren tot zijn klanten, maar hij voelt zich ook prima thuis bij minder schreeuwende namen als Keesing, Teleflex, AMCI en Interfoods. Hij stemt zijn verhaal graag af op de behoeften van de klant.

drs. Rob-Jan de Jong boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Rob-Jan de Jong.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Rob-Jan de Jong, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Rob-Jan de Jong en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Rob-Jan de Jong mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Rob-Jan de Jong.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Rob-Jan de Jong. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Rob-Jan de Jong checken, een gratis optie plaatsen op drs. Rob-Jan de Jong en de boeking(en) van drs. Rob-Jan de Jong voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Rob-Jan de Jong, BOEKINGSBUREAU drs. Rob-Jan de Jong, BOEKINGSBURO drs. Rob-Jan de Jong, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Rob-Jan de Jong, ENTERTAINMENTBURO drs. Rob-Jan de Jong, ARTIESTENBUREAU drs. Rob-Jan de Jong, BOEKINGSKANTOOR drs. Rob-Jan de Jong, IMPRESARIAAT drs. Rob-Jan de Jong, MUZIEKBURO drs. Rob-Jan de Jong, MUZIEKBUREAU drs. Rob-Jan de Jong, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Rob-Jan de Jong, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Rob-Jan de Jong, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Rob-Jan de Jong.

Offerte drs. Rob-Jan de Jong aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag