Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Andreas Oerlemans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Andreas Oerlemans boeken?

Andreas Oerlemans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andreas Oerlemans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andreas Oerlemans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andreas Oerlemans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andreas Oerlemans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Andreas Oerlemans

Met smaak verteld.

Als kleinzoon van Cees Laseur en Mary Dresselhuys en zoon van Petra Laseur is Andreas Oerlemans natuurlijk voorbestemd om naar de toneelschool te gaan. Maar Andreas zelf ziet dat anders. Vanaf zijn jongensjaren wil hij maar één ding: naar de Hotelschool. Hij zet zijn zin door en doorloopt de Hotelschool in Maastricht met veel enthousiasme en succes. Met stages bij de gerenommeerde Fagel Dynastie in Ouderkerk a/d Amstel en Bosch Duin legt hij de basis voor zijn eerste professionele stappen in de hotellerie.

Na zijn afstuderen in 1987 kan hij meteen aan de slag in niet minder dan het Amstel Hotel. Als Banqueting Manager is hij verantwoordelijk voor de verkoop van feesten en partijen. Onder zijn begeleiding vindt de eerste uitreiking van de AKO literatuurprijs plaats in de prachtige Spiegelzaal. Andreas loopt in zijn tijd bij ‘het Amstel’ beroemdheden als Tina Turner, Vladimir Horowitz en Madonna tegen het lijf. Het levert hem een schat aan ervaring, vrolijke anekdotes en boeiende verhalen op. Alleen met geld verdienen wil het nog niet echt vlotten: wie het goed doet krijgt een compliment en wordt met een salarisverhoging van 12 gulden 48 het kantoor weer uitgestuurd.

Gelukkig zijn ondertussen Andreas’ capaciteiten in de Amsterdamse hotelwereld niet onopgemerkt gebleven: Joop Braakhekke, in die tijd directeur van De Kersentuin, vraagt of hij zijn team wil komen versterken. Een onvergetelijke tijd breekt aan. Met Braakhekke als kapitein en Chef Jon Sistermans als stuurman beleeft Oerlemans het ene culinaire avontuur na het andere. Het komt tot een onvermijdelijk einde als Braakhekke de laan wordt uitgestuurd, maar Andreas is na deze episode wel definitief ingewijd in de culinaire wereld.

Na een uitstapje naar het statige Hotel des Indes in Den Haag lonkt het bourgondische zuiden weer. Een andere beroemde Nederlandse hotelier, Camille Oostwegel, vindt in Andreas de nieuwe gastheer voor zijn Hotel Winselerhof/ Restaurant Pirandello in Landgraaf, vlak bij de Duitse grens. De Italiaanse menu’s die hij vaak in het Duits moet vertalen met een licht opkomende zachte Limburgse tongval, doen, naast zijn culinaire kennis, een flink beroep op Andreas’ talenknobbel. Ruim drieënhalfjaar verblijft hij in het zuiden totdat er zich een unieke gelegenheid voordoet in de Randstad: de opening van de Amsterdam ArenA.

Andreas ruikt een kans om zijn professionele loopbaan in het verlengde te brengen van zijn tweede grote passie: voetbal. Hij wordt commercieel manager bij de Amsterdam ArenA en kan daardoor voortaan bij elke wedstrijd van Ajax langs de lijn staan. Hij organiseert in de zeseneenhalf jaar bij de ArenA evenementen voor partijen als de KNVB, MOJO, Amsterdam Admirals en IDT en leert de kneepjes van het entertainmentvak van wijlen Jan Gaasterland, directeur van de nieuwe evenemententempel. In deze functie wordt er voor het eerst echt een beroep gedaan op Andreas’ capaciteiten als spreker. Het hoogtepunt op dat gebied vormt een welkomstspeech voor potentiële evenement-organisatoren, die hij abseilend vanaf het beweegbare stadiondak voor de ogen van de verbijsterde gasten houdt om de multifunctionaliteit van de ArenA te onderstrepen. Het evenement rondom het huwelijk van Prins Willem Alexander en Maxima vormt in 2002 de spetterende finale van een enerverende tijd.

Andere uitdagingen roepen en voor het eerst zet Oerlemans een stap in de retailwereld. Bij de HEMA gaat hij zich bekommeren om de positionering van de horeca-activiteiten. Ook hier heeft men Andreas’ kwaliteiten als spreker al snel in de gaten: hij luistert kerstborrels, franchise-vergaderingen en salesmeetings op met zijn enthousiaste stijl van spreken en zijn gevoel voor de juiste toon op het juiste moment. Hij wordt uitgenodigd om te spreken op een Foodcongres van Euroforum en met een 8,0 ( zie bijlage ) voor zijn presentatie ‘Van Underdog tot Hotdog’ wordt hij door het publiek tot hoogst gewaardeerde spreker uitgeroepen.

Na drieëneenhalf jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de verkoop van 13,5 miljoen hotdogs en 21 miljoen koppen koffie keert hij terug naar zijn oude liefde: de hospitalitywereld. Hij wordt Operationeel Directeur van de Bilderberg Groep. In die hoedanigheid weet Andreas de haast spreekwoordelijk stroeve relatie tussen vestigingsmanagers en het hoofdkantoor met behulp van zijn redenaarskwaliteiten flink te versoepelen. Tijdens een General Managers-meeting onder zijn voorzitterschap slaagt hij erin de General Managers te inspireren tot meer en intensievere samenwerking.

Het is tijd voor het inslaan van een nieuwe weg en Andreas besluit ZZP-end verder door het leven te gaan. Als free-lancer werkt hij dat eerste jaar voor Foodservice Network Nederland en Shoot my Food. De eerste organisatie is een netwerk club en deze club organiseert 8 x per jaar bijeenkomsten voor zijn leden. Per bijeenkomst treden er een aantal sprekers op die een bepaald relevant thema onder de loep nemen. Op dit gebied is hij als een vis in het water, als gastheer van de verschillende bijeenkomsten weet hij de deelnemers wakker te houden door een stijlvolle introductie van de volgende gast of de volgende spreker.

Ten tijde van crisis biedt de Bijenkorf zekerheid en wordt het zelfstandig ondernemerschap tijdelijk aan de wilgen gehangen. De Bijenkorf biedt echter volop gelegenheid voor zijn ontwikkeling als spreker. Tijdens de zogeheten “Info- dag”, een twee jaarlijkse verkoop vergadering , maakt Oerlemans graag gebruik van het podium en weet op ludieke wijze zijn publiek te boeien met informatie over de nieuwste food producten van de Bijenkorf. Deze presentaties zijn inmiddels legendarisch en medewerkers laten aan Andreas weten dat de Info-dagen nooit meer hetzelfde zullen zijn zonder zijn bijzondere inbreng.

Daarnaast wordt Oerlemans gevraagd om de presentatie van de uitreiking van het Kookboek van het Jaar voor zijn rekening te nemen en zowel in 2009 als in 2010 verzorgt hij deze gelegenheden op een innemende professionele wijze. Zijn meest recente optreden is tijdens één van de netwerk bijeenkomsten van zijn voormalige opdrachtgever Foodservice Network. In de Beurs van Berlage verzorgt hij, in combinatie met Jan Huurdeman, Commercieel Directeur van Servex ( exploitant van alle horeca gelegenheden op de NS stations ) een presentatie over het koop gedrag van de hedendaagse consument.

Gedurende zijn loopbaan in de horeca- en entertainmentwereld heeft Andreas Oerlemans zo veel profijt gehad van zijn talent als spreker dat er maar één conclusie mogelijk is: dat is dat, bij deze telg uit een geslacht van beroemde acteurs en actrices, de appel toch minder ver van de boom is gevallen dan hij als eigenwijze jongeling dacht.

Andreas Oerlemans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andreas Oerlemans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andreas Oerlemans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andreas Oerlemans en de eventuele overige kosten om een optreden van Andreas Oerlemans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andreas Oerlemans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Andreas Oerlemans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Andreas Oerlemans checken, een gratis optie plaatsen op Andreas Oerlemans en de boeking(en) van Andreas Oerlemans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Andreas Oerlemans, BOEKINGSBUREAU Andreas Oerlemans, BOEKINGSBURO Andreas Oerlemans, ENTERTAINMENTBUREAU Andreas Oerlemans, ENTERTAINMENTBURO Andreas Oerlemans, ARTIESTENBUREAU Andreas Oerlemans, BOEKINGSKANTOOR Andreas Oerlemans, IMPRESARIAAT Andreas Oerlemans, MUZIEKBURO Andreas Oerlemans, MUZIEKBUREAU Andreas Oerlemans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Andreas Oerlemans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Andreas Oerlemans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Andreas Oerlemans.

 

Offerte Andreas Oerlemans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag