Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Frouke Fokkema boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frouke Fokkema boeken?

Frouke Fokkema boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frouke Fokkema.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frouke Fokkema.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frouke Fokkema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frouke Fokkema plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frouke Fokkema

Succesvol scenarioschrijfster

Frouke Christina Fokkema is geboren 12 februari 1952 te Hilversum Ze volgde de HBS te Leeuwarden. En deed de Landbouwschool te Kerk Avezaath. Momenteel werkt en woont door de week in Amsterdam en in de weekenden in het Gooi, waar ze samenleeft met een boomchirurg. In 1981 ontmoet Fokkema de Oostenrijkse toneelschrijver Thomas Bernard, die haar aanzet tot schrijven. Haar eerste toneelstuk is De Omweg, het toneelstuk wordt in 2000 verfilmd. In 1990 doet Fokkema de regie van haar eerste speelfilm Kracht i.s.m. Toneelgroep de Trust. De producent is Sigma Pictures. Ze wint een Gouden Kalf voor de beste regie op de Nederlandse Filmdagen te Utrecht. In 1991 wint Kracht de eerste prijs op het Filmfestival des Femmes in Parijs. Later volgen prijzen in Chigaco (beste camera), Minsk, Rusland (beste regie), Santander, Spanje en een eervolle vermelding op het filmfestival van Toronto, Canada. De film wordt vertoond in New York, Rio de Janeiro,Viarezzo, Madrid, Berlijn (Panorama). Na het succes van Kracht schrijft Frouke Fokkema het filmscenario voor Wildgroei. Het scenario wordt verfilmd, Fokkema doet wederom de regie. In 1994 gaat Wildgroei in première. De film wordt genomineerd voor beste speelfilm en beste actrice op het Nederlands Filmfestival en wordt daarna op diverse internationale filmfestivals vertoond. Op basis van het toneelstuk Suzy Q. dat Fokkema in 1993 schrijft, wordt in 1998 een telefilm voor de VPRO gemaakt. Martin van Koolhoven doet de regie en Carice van Houten en Jack Wouterse hebben de hoofdrollen. Daarvoor ontvangen ze op het Nederlands Filmfestival een Gouden Kalf. In 2006 begint Frouke Fokkema voor het eerst aan proza. De werktitel van het boek luidt: De Tijdgeesten.Ze volgt een regie-stage bij Ivo van Hove-TGA en doceert aan de Filmakademie. In 2007 schrijft ze het scenario de Moordzaak voor producent SIGMA en schrijft ze verder aan haar boek. Uitgeverij De Harmonie geeft het uit.

Frouke Fokkema boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frouke Fokkema.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frouke Fokkema, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frouke Fokkema en de eventuele overige kosten om een optreden van Frouke Fokkema mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frouke Fokkema.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frouke Fokkema. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frouke Fokkema checken, een gratis optie plaatsen op Frouke Fokkema en de boeking(en) van Frouke Fokkema voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frouke Fokkema, BOEKINGSBUREAU Frouke Fokkema, BOEKINGSBURO Frouke Fokkema, ENTERTAINMENTBUREAU Frouke Fokkema, ENTERTAINMENTBURO Frouke Fokkema, ARTIESTENBUREAU Frouke Fokkema, BOEKINGSKANTOOR Frouke Fokkema, IMPRESARIAAT Frouke Fokkema, MUZIEKBURO Frouke Fokkema, MUZIEKBUREAU Frouke Fokkema, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frouke Fokkema, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frouke Fokkema, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frouke Fokkema.

 

Offerte Frouke Fokkema aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag