Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Joost Eerdmans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Joost Eerdmans boeken?

drs. Joost Eerdmans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Joost Eerdmans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Joost Eerdmans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Joost Eerdmans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Joost Eerdmans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Joost Eerdmans

Rebel in de politieke en ambtelijke arena

Joost Eerdmans werd op 23 mei 2002 Tweede-Kamerlid en fractiesecretaris voor de LPF met de woordvoerderschappen justitie, politie, bestuurlijke vernieuwing en dierenwelzijn. Eerdmans werd door politieke opponenten gevreesd om zijn stevige ondervragingen en directe optredens in vele debatten. Hij introduceerde een nieuwe stijl van debatteren waarvoor hij in 2005 de gerenommeerde Thorbeckeprijs ontving voor de meeste welsprekende politicus van Nederland.

Eerdmans was wars van conventies en ambtelijk taalgebruik en stond bekend om zijn bijzondere initiatieven om als politicus dichtbij de realiteit van het dagelijks leven te blijven. Zo liet hij zich een week opsluiten in een gevangenis, voerde hij een taakstraf uit met een elektronische enkelband, bracht hij vijf dagen door tussen de criminelen van een boefjeskamp en maakte hij eigenhandig een anti-terreurfolder voor de bevolking. Ook zijn jaarlijkse lijstje met de Top 10 Onzin-kamervragen was berucht. Hij zorgde ervoor dat het parlement akkoord ging met een verhoging van de straffen op verboden wapenbezit en dierenmishandeling. Eigen onderzoek van Eerdmans was aanleiding voor het doorvoeren van veranderingen in het tbs-stelsel, de misdaadbestrijding, de politieke cultuur, het gevangeniswezen en de rechtspraak. Zijn speerpunt was daarnaast het kritiseren van de publieke sector en het ambtenarenrecht.

Hij richtte in 1997 al de jonge ambtenarenvereniging Futur op die zich ten doel stelde om de overheidsorganisatie in al haar facetten op te schudden. Futur is o.a. bekend van de jaarlijkse verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel netwerk met meer dan 2.000 ambtenaren. Joost Eerdmans is momenteel een veelbesproken columnist en blijft ook na zijn vertrek uit de politiek actief om de actualiteit van een scherpe analyse te voorzien op radio en televisie.

Joost Eerdmans spreekt voor de volgende onderwerpen:

Politiek;

Maatschappij;

Actualiteit;

Ambtenarij

Veiligheid;

Gevangeniswezen;

Bureaucratie;

Debatteren en debatstijlen.

drs. Joost Eerdmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Joost Eerdmans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Joost Eerdmans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Joost Eerdmans en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Joost Eerdmans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Joost Eerdmans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Joost Eerdmans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Joost Eerdmans checken, een gratis optie plaatsen op drs. Joost Eerdmans en de boeking(en) van drs. Joost Eerdmans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Joost Eerdmans, BOEKINGSBUREAU drs. Joost Eerdmans, BOEKINGSBURO drs. Joost Eerdmans, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Joost Eerdmans, ENTERTAINMENTBURO drs. Joost Eerdmans, ARTIESTENBUREAU drs. Joost Eerdmans, BOEKINGSKANTOOR drs. Joost Eerdmans, IMPRESARIAAT drs. Joost Eerdmans, MUZIEKBURO drs. Joost Eerdmans, MUZIEKBUREAU drs. Joost Eerdmans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Joost Eerdmans, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Joost Eerdmans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Joost Eerdmans.

 

Offerte drs. Joost Eerdmans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag