Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Marieke van der Werf boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Marieke van der Werf boeken?

drs. Marieke van der Werf boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Marieke van der Werf.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Marieke van der Werf.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Marieke van der Werf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Marieke van der Werf plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Marieke van der Werf

Auteur van ‘Cradle to Cradle in Bedrijf’

Oud-parlementariër Marieke van der Werf is expert op het gebied van energie en duurzaamheid. Haar ervaring bouwde ze op in haar adviespraktijk Nieuwe Maan en daarvoor als managing partner bij Van Sluis Communicatie (het huidige MSL Communication Consultants). De afgelopen twee jaar was Marieke Tweede Kamer-lid voor het CDA. Als woordvoerder energie en milieu werkte zij met succes aan vernieuwing van het beleid. Bedrijven en burgers gaan steeds meer zelf aan de slag met duurzaamheid, de kracht om bijvoorbeeld zelf energie op te wekken is enorm en innovatie draait volledig op duurzaamheid. Dat vraagt om een nieuwe manier van sturing door de overheid. Geen regulerend milieubeleid, maar faciliterend duurzaamheidsbeleid.

Het is de overtuiging van Marieke dat bedrijven die op kop lopen en meegaan in de nieuwe economie het snelst de uitweg uit de crisis vinden. Ze is dan ook een veelgevraagd adviseur bij met name energiebedrijven en in de recyclingsector. Duurzaamheid is wat haar betreft geen hol begrip, maar een essentiele route die leidt tot kwaliteit, besparing op grondstoffen, slim energiegebruik, stakeholder-value en customer satisfaction. Daarvan zijn voorbeelden te over.

In haar boek ‘Cradle-to-Cradle in Bedrijf’, dat in 2010 verscheen, laat zij ondernemers aan het woord, die op een nieuwe manier ondernemen: van wegwerpcultuur naar een circulair systeem dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven op onze planeet. In een lezing of presentatie weet zij als geen ander haar gehoor mee te nemen in haar visie terwijl ze tegelijkertijd concrete en praktische suggesties doet.

“Het is tijd voor een volgende stap in onze westerse economie”, aldus Marieke. Eén waarbij kwaliteit en profit hand-in-hand gaan. Waarbij geen grondstoffen of energie verspild worden, maar in het systeem blijven. Waarbij de overheid een gelijk speelveld creëert en koplopers beloont, zodat een goed initiatief alle kans krijgt. Waarbij we zoeken naar nieuwe inspiratie, oa in het natuurlijk systeem (biomimicry) en cultuur. Zo’n economie is de weg uit de crisis en geeft bedrijven een onderscheidende positie ten opzicht van opkomende concurrentie elders.

Prof.dr.ir. Jan Rotmans (transitiemanagement) over Marieke: “er waait een nieuwe wind door Nederland, burgers nemen zelf het heft in handen als het gaat om energie en duurzaamheid. In politiek Den Haag is niemand die daar een antwoord op heeft, behalve Marieke van der Werf”. (Lustrumcongres Energiebeheer Nederland, 12 september 2012)

Marieke van de Werf is spreker, panellid en dagvoorzitter.

Onderwerpen:

– energie

– duurzaamheid

– energietransitie

– decentrale energie opwekking

– netbeheer

– afval

– recycling

– circulaire economie / kringloopeconomie

– cradle-to-cradle

– biomimicry

– overheidsbeleid, overheidssturing in bottom-up processen

 

drs. Marieke van der Werf boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Marieke van der Werf.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Marieke van der Werf, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Marieke van der Werf en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Marieke van der Werf mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Marieke van der Werf.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Marieke van der Werf. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Marieke van der Werf checken, een gratis optie plaatsen op drs. Marieke van der Werf en de boeking(en) van drs. Marieke van der Werf voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Marieke van der Werf, BOEKINGSBUREAU drs. Marieke van der Werf, BOEKINGSBURO drs. Marieke van der Werf, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Marieke van der Werf, ENTERTAINMENTBURO drs. Marieke van der Werf, ARTIESTENBUREAU drs. Marieke van der Werf, BOEKINGSKANTOOR drs. Marieke van der Werf, IMPRESARIAAT drs. Marieke van der Werf, MUZIEKBURO drs. Marieke van der Werf, MUZIEKBUREAU drs. Marieke van der Werf, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Marieke van der Werf, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Marieke van der Werf, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Marieke van der Werf.

 

Offerte drs. Marieke van der Werf aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag