Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Thomas Zweifel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Thomas Zweifel boeken?

dr. Thomas Zweifel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Thomas Zweifel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Thomas Zweifel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Thomas Zweifel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Thomas Zweifel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Thomas Zweifel

Coaching, Communicatie en Culturele Intelligentie
Dr. Thomas D. Zweifel Ph.D. (1962) is CEO van de Swiss Consulting Group en hoogleraar Leiderschap aan de Universiteit van Columbia en de Sankt Gallen Business School. Sinds 1984 heeft hij wereldwijd honderden leiders van regeringen, internationale (non-profit)organisaties, kleine bedrijven en grote ondernemingen uit de Fortune 500 gecoacht.

Recent heeft hij een nieuw leiderschapmodel geïntroduceerd, dat is gebaseerd op de 3 C’s: Coaching, Communicatie en Culturele Intelligentie. Zweifels recentste boek is ‘International Organizations Democracy: Accountability, Politics and Power’ (2005). Daarin onderzoekt en beantwoordt hij vragen als ‘Representeren internationale organisaties de belangen van de globale burger?’.

Zweifel is geboren in Parijs en heeft opleidingen gevolgd in Zwitserland, Duitsland en de Verenigde Staten, waar hij in New York een Mastersgraad heeft gehaald in International Affairs en een Ph.D. in International Relations. Hij spreekt vloeiend Duits, Engels, Frans en Italiaans. Hij is een verwoed marathonloper.

dr. Thomas Zweifel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Thomas Zweifel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Thomas Zweifel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Thomas Zweifel en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Thomas Zweifel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Thomas Zweifel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Thomas Zweifel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Thomas Zweifel checken, een gratis optie plaatsen op dr. Thomas Zweifel en de boeking(en) van dr. Thomas Zweifel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Thomas Zweifel, BOEKINGSBUREAU dr. Thomas Zweifel, BOEKINGSBURO dr. Thomas Zweifel, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Thomas Zweifel, ENTERTAINMENTBURO dr. Thomas Zweifel, ARTIESTENBUREAU dr. Thomas Zweifel, BOEKINGSKANTOOR dr. Thomas Zweifel, IMPRESARIAAT dr. Thomas Zweifel, MUZIEKBURO dr. Thomas Zweifel, MUZIEKBUREAU dr. Thomas Zweifel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Thomas Zweifel, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Thomas Zweifel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Thomas Zweifel.

 

Offerte dr. Thomas Zweifel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag