Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Aniek Ivens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Aniek Ivens boeken?

dr. Aniek Ivens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Aniek Ivens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Aniek Ivens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Aniek Ivens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Aniek Ivens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Aniek Ivens

Evolutiebioloog; Alumna Nationale Denktank

Evolutiebiologe Aniek Ivens heeft een passie voor landbouw en veeteelt; bedreven door zowel mens als dier. Als lid van de Nationale DenkTank ontwikkelde ze innovatieve oplossingen voor het verduurzame van de voedselketen in Nederland, waarbij zij zich in het bijzonder bezig hield met voedselverspilling en het ‘fosforprobleem’. Als wetenschapper onderzoekt zij hoe mieren ondergronds landbouw en veeteelt bedrijven en wat we van hen zouden kunnen leren.

Aniek kan vol enthousiame vertellen over de gewoontes van mieren, over de luizen die ze houden als vee, over de schimmels die ze kweken als gewas en over de rol die bacteriën in deze interacties spelen. In haar onderzoek combineert ze computermodellen met veldwerk in de bossen bij New York en genetische – en gedragsexperimenten in het lab. Dit alles om te achterhalen hoe deze samenwerkingen tussen mieren en andere organismen zijn geevolueerd. Haar huidige onderzoek aan de darmflora van mieren en de luizen die ze kweken kan bijdragen aan aan een beter begrip van het belang van darmflora en darmziekten, ook in de mens.

Aniek studeerde biologie, ecologie en evolutie in Wageningen, Groningen en Kopenhagen. In 2012 promoveerde zij cum laude aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze woont en werkt in New York, waar ze onderzoek doet aan de gerenommeerde medische Rockefeller Universiteit. Zij ontving onder meer de prestigieuze Pieter Langerhuizen (2007) en Niels Stensen (2012) stipendia voor jonge wetenschappers.

Naast ‘DenkTanker’ en wetenschapper is Aniek een improvisator in hart en nieren. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring als improvisatieactrice op hoog niveau, trainde de afgelopen 6 jaar meerdere theatergezelschappen en verzorgt trainingen en workshops improvisatietheater. Haar achtergrond in improvisatie, wetenschap en DenkTank, maken haar een uniek spreekster, presentatrice en schrijfster, die snel schakelt, buiten de kaders denkt en dit alles vloeiend in woorden kan vangen.

Aniek Ivens is aangesloten bij het alumninetwerk van Stichting de Nationale DenkTank

Alumni van de jaarlijks wisselende Nationale DenkTank zijn jonge, slimme mensen met veel energie die graag een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. De alumni komen vanuit uiteenlopende disciplines en belanden na hun studie in de wetenschap, het bedrijfsleven, de overheid of de non-profit sector.

Voor deelname aan de Nationale DenkTank worden mensen geselecteerd op basis van maatschappelijke betrokkenheid, academische excellentie, initiatief, buiten de eigen kaders kunnen denken, probleemoplossend vermogen, samenwerking en motivatie.

De deelnemers worden na het spreken van honderden experts gedurende de Nationale DenkTank zelf specialisten op de inhoud van het thema van hun jaar (zie kader voor overzicht thema’s door de jaren heen). Daarnaast worden de deelnemers tijdens het programma getraind in het geven van presentaties aan grote groepen en het begeleiden van workshops en discussies.

dr. Aniek Ivens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Aniek Ivens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Aniek Ivens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Aniek Ivens en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Aniek Ivens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Aniek Ivens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Aniek Ivens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Aniek Ivens checken, een gratis optie plaatsen op dr. Aniek Ivens en de boeking(en) van dr. Aniek Ivens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Aniek Ivens, BOEKINGSBUREAU dr. Aniek Ivens, BOEKINGSBURO dr. Aniek Ivens, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Aniek Ivens, ENTERTAINMENTBURO dr. Aniek Ivens, ARTIESTENBUREAU dr. Aniek Ivens, BOEKINGSKANTOOR dr. Aniek Ivens, IMPRESARIAAT dr. Aniek Ivens, MUZIEKBURO dr. Aniek Ivens, MUZIEKBUREAU dr. Aniek Ivens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Aniek Ivens, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Aniek Ivens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Aniek Ivens.

 

Offerte dr. Aniek Ivens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag