Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Cees Buys boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Cees Buys boeken?

Cees Buys boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cees Buys.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cees Buys.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cees Buys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cees Buys plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Cees Buys

Snel weer uit de economische malaise? Tijd voor een pas op de plaats. Want de verleiding is groot om naar aanleiding van het bovenstaande onmiddellijk naar de social media te grijpen en druk met de klant te gaan twitteren… Een logische reactie die veel marketeers en ondernemers zullen herkennen. Maar ook een geweldige denkfout. Want online communicatie is strategischer dan je denkt. En door het compacte karakter van de meeste Social Media is het ook nog eens verdraaid lastig om de strategische doelen helder te communiceren. Bovendien is online communicatie een verantwoordelijkheid die duidelijk geborgd moet worden in de organisatie. Dat vraagt managementbeslissingen, het vraagt een verankering in commerciële en andere processen en het vraagt lef. Lef om je als bedrijf kwetsbaarder op te durven stellen, want de controle op communicatie via Social Media is kleiner en vraagt om een onconventionele, pro-actieve, open attitude. Een gedragsvorm die alleen maar geloofwaardig overkomt als deze authentiek is en gedragen wordt door de hele organisatie. En door de fans van deze organisatie. Dit authentieke gedrag komt voort uit de Business-X-factor.

Cees Buys boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cees Buys.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cees Buys, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cees Buys en de eventuele overige kosten om een optreden van Cees Buys mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cees Buys.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cees Buys. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cees Buys checken, een gratis optie plaatsen op Cees Buys en de boeking(en) van Cees Buys voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cees Buys, BOEKINGSBUREAU Cees Buys, BOEKINGSBURO Cees Buys, ENTERTAINMENTBUREAU Cees Buys, ENTERTAINMENTBURO Cees Buys, ARTIESTENBUREAU Cees Buys, BOEKINGSKANTOOR Cees Buys, IMPRESARIAAT Cees Buys, MUZIEKBURO Cees Buys, MUZIEKBUREAU Cees Buys, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cees Buys, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cees Buys, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cees Buys.

 

Offerte Cees Buys aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag