Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Elizabeth van Geerestein MBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Elizabeth van Geerestein MBA boeken?

dr. Elizabeth van Geerestein MBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Elizabeth van Geerestein MBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Elizabeth van Geerestein MBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Elizabeth van Geerestein MBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Elizabeth van Geerestein MBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Elizabeth van Geerestein MBA

Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, verandermanagement en optimalisering van bedrijfsprocessen en -prestaties

Dr. Elizabeth van Geerestein is niet alleen een spreker. Zij is de oprichter en directeur van Papillon Partners. Haar werkzaamheden liggen voornamelijk op het terrein van ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, verandermanagement en optimalisering van bedrijfsprocessen en -prestaties. Zij is niet alleen een geschoolde en gecertificeerde leiderschap- en personal coach, maar ook een mentor, trainer van professionals, presentator, organisatieadviseur, en deskundige op het gebied van organisatieprocessen. Haar benadering, die unieke en opvallende strategieën bevat, is krachtig, praktisch, motiverend en intuïtief en de resultaten zijn tastbaar, duurzaam en diepgaand.

Elizabeth van Geeresteins referentiekader en expertise zijn breed en divers. Zij heeft vele jaren ervaring in management consultancy opgedaan binnen twee grote internationale adviesbureaus en functies vervuld in coaching, consultancy, training en leidinggeven in financiële, gezondheids-, chemische-, productie- en high-tech sectoren. Momenteel is zij vooral actief als adviseur van Raden van Bestuur en op het gebied van persoonlijke en organisatorische transformatie, en het optimaliseren van teamprestaties. Veel waardering is er van presentatie- en workshop deelnemers voor haar benaderingswijze en haar aandacht voor hun specifieke behoeftes.

Elizabeth van Geerestein is een geboren en getogen Britse en is een internationale spreker. Na haar opleiding en academische studie in Engeland ontwikkelde ze haar analytische- en probleemoplossings-vaardigheden verder in postdoctoraal wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit van Utrecht in Nederland.

Dr. van Geerestein is werkzaam als adjunct-hoogleraar aan de Rotterdam School of Management (RSM) Erasmus Universiteit, Nederland – een functie die ze sinds november 2006 bekleedt. Elizabeth is direct betrokken bij de cursus “Personal Leadership Development” binnen de portefeuille van de internationale MBA- programma’s.

De rode draad door alle van haar programa’s is het optimaliseren van individuele en organisationele prestaties door middel van het ontwikkelen van hun bekwaamheid om nieuwe toekomstscenario’s te verbeelden en te scheppen.

dr. Elizabeth van Geerestein MBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Elizabeth van Geerestein MBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Elizabeth van Geerestein MBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Elizabeth van Geerestein MBA en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Elizabeth van Geerestein MBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Elizabeth van Geerestein MBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Elizabeth van Geerestein MBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Elizabeth van Geerestein MBA checken, een gratis optie plaatsen op dr. Elizabeth van Geerestein MBA en de boeking(en) van dr. Elizabeth van Geerestein MBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Elizabeth van Geerestein MBA, BOEKINGSBUREAU dr. Elizabeth van Geerestein MBA, BOEKINGSBURO dr. Elizabeth van Geerestein MBA, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Elizabeth van Geerestein MBA, ENTERTAINMENTBURO dr. Elizabeth van Geerestein MBA, ARTIESTENBUREAU dr. Elizabeth van Geerestein MBA, BOEKINGSKANTOOR dr. Elizabeth van Geerestein MBA, IMPRESARIAAT dr. Elizabeth van Geerestein MBA, MUZIEKBURO dr. Elizabeth van Geerestein MBA, MUZIEKBUREAU dr. Elizabeth van Geerestein MBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Elizabeth van Geerestein MBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Elizabeth van Geerestein MBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Elizabeth van Geerestein MBA.

Offerte dr. Elizabeth van Geerestein MBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag