Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Angélique Koopmans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Angélique Koopmans boeken?

Angélique Koopmans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Angélique Koopmans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Angélique Koopmans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Angélique Koopmans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Angélique Koopmans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Angélique Koopmans

SheSuit, een bedrijf dat exclusieve en elegante maatkleding voor vrouwen maakt

Angélique Koopmans heeft na haar studie geschiedenis in Leiden een carrière doorlopen in het bedrijfsleven. Daarbij heeft ze leiding gegeven aan afdelingen binnen bedrijven in o.m. de technologie sector in de rol van business unit manager en divisiedirecteur, ook op internationaal niveau. Met aanvullende opleiding en training bij o.a. INSEAD, Krauthammer en Dale Carnegie heeft zij zich verder professioneel ontwikkeld. Angélique is een commercieel gedreven en resultaatgerichte professional met een brede internationale ervaring binnen zowel middelgrote organisaties als multinationals. Met veel plezier en succes heeft ze leidinggevende functies vervuld in onder andere sales, marketing en productontwikkeling. Evenzo heeft ze met haar kenmerkende enthousiasme bedrijfsbrede strategie en innovatieprojecten geïnitieerd en aangestuurd. Met haar talent om succesvolle gemengde teams te bouwen heeft zij een significante bijdrage geleverd aan de winstgevendheid en groei van deze bedrijven. Eind 2006 heeft zij de overstap gemaakt naar het ondernemerschap en is nu succesvol oprichter, eigenaar en managing director van SheSuit BV, een bedrijf dat exclusieve en elegante maatkleding voor vrouwen maakt. Tevens is zij oprichter en eigenaar van www.littlevips.nl een internetwinkel met exclusieve en creatieve cadeaus voor kinderen.

Angélique Koopmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Angélique Koopmans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Angélique Koopmans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Angélique Koopmans en de eventuele overige kosten om een optreden van Angélique Koopmans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Angélique Koopmans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Angélique Koopmans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Angélique Koopmans checken, een gratis optie plaatsen op Angélique Koopmans en de boeking(en) van Angélique Koopmans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Angélique Koopmans, BOEKINGSBUREAU Angélique Koopmans, BOEKINGSBURO Angélique Koopmans, ENTERTAINMENTBUREAU Angélique Koopmans, ENTERTAINMENTBURO Angélique Koopmans, ARTIESTENBUREAU Angélique Koopmans, BOEKINGSKANTOOR Angélique Koopmans, IMPRESARIAAT Angélique Koopmans, MUZIEKBURO Angélique Koopmans, MUZIEKBUREAU Angélique Koopmans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Angélique Koopmans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Angélique Koopmans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Angélique Koopmans.

 

Offerte Angélique Koopmans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag