Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Mark Wotte boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Mark Wotte boeken?

Mark Wotte boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mark Wotte.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mark Wotte.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mark Wotte ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mark Wotte plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mark Wotte

Voetbaltrainer, coach, technisch directeur
Mark Wotte is voetbaltrainer, coach, technisch directeur en fenomeen in de voetbalwereld. Zijn ervaring in het management van voetbalclubs over de gehele wereld. Zijn expertise toont hij in een diverse lezing waarin hij woord bijstaat met pakkende anekdotes en praktische daden.

De afgelopen jaren leidde hij bij Southampton FC en de Schotse Voetbalbond diverse talentvolle jonge spelers op weg naar de huidige Engelse Premiership. Mark coachte in de afgelopen 20 jaar in zes verschillende landen op het hoogste niveau en is een specialist in het opleiden van talentvolle jeugdspelers in binnen en buitenland.Mark Wotte geboren in Enschede, 1960, is opgeleid als voetballer bij Sportclub Enschede en FC Twente. Hij was Nederlands jeugd international en een bescheiden prof-voetballer in de jaren ’80 bij Feyenoord, ADO Den Haag en SVV Schiedam.Mark behaalde zijn VWO diploma in 1979 in Enschede en studeerde in 1983 af aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, daarna werd hij in 1996 Eredivisie voetbaltrainer bij ADO Den Haag, FC Utrecht, Willem II Tilburg en RKC Waalwijk alsmede Jong Oranje U21, en U19, het Roemeense Craiova, het Egyptische Ismailia, Al Ahly Doha Qatar en Southampton FC in Engeland. Mark was tevens Directeur Voetbal bij Feyenoord en van 2011 tot eind 2014 Performance Director bij de Schotse Voetbalbond.In zijn periode bij de KNVB had hij de Gouden Lichting, waaronder Stekelenburg, van Persie, Robben, Sneijder, van der Vaart, De Jong, Huntelaar, Kuyt en Mathijsen onder zijn hoede. Allen zijn zij op weg naar een een WK Finale in 2010 en een roemrijke Internationale carrière.

Mark Wotte boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mark Wotte.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mark Wotte, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mark Wotte en de eventuele overige kosten om een optreden van Mark Wotte mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mark Wotte.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mark Wotte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mark Wotte checken, een gratis optie plaatsen op Mark Wotte en de boeking(en) van Mark Wotte voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mark Wotte, BOEKINGSBUREAU Mark Wotte, BOEKINGSBURO Mark Wotte, ENTERTAINMENTBUREAU Mark Wotte, ENTERTAINMENTBURO Mark Wotte, ARTIESTENBUREAU Mark Wotte, BOEKINGSKANTOOR Mark Wotte, IMPRESARIAAT Mark Wotte, MUZIEKBURO Mark Wotte, MUZIEKBUREAU Mark Wotte, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mark Wotte, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mark Wotte, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mark Wotte.

 

Offerte Mark Wotte aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag