Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Henk van ’t Klooster boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Henk van ’t Klooster boeken?

dr. Henk van ’t Klooster boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Henk van ’t Klooster.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Henk van ’t Klooster.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Henk van ’t Klooster ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Henk van ’t Klooster plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Henk van ’t Klooster

Ken jezelf, wees jezelf, leid jezelf. Dan kun je ook anderen leiden.
Dr. Henk van ‘t Klooster is adviseur en coach van leidinggevenden en directeur/eigenaar van management consultancybureau Vithaka. Hij geeft lezingen, gastcolleges en workshops over communicatie en verbinding tussen mensen (wat hij ‘sociale chemie’ noemt) en over samenwerking en leiderschap in de praktijk. En hij schrijft boeken op dit gebied.

Na een loopbaan als scheikundige – hij was onder meer hoofddocent in de analytische chemie en researchleider chemometrie bij de Universiteit Utrecht, later sectordirecteur Analytisch-Chemische Laboratoria bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Bilthoven – heeft hij sinds begin deze eeuw zijn professionele aandacht en activiteiten verplaatst van de stoffelijke naar de sociale chemie. ‘Overigens zonder uit het oog te verliezen dat bij communicatie en verbinding tussen mensen ook veel stoffelijke chemie betrokken is. Zoals hormonen, neurotransmitters en andere chemische verbindingen, die bij menselijke interacties een belangrijke rol spelen’, aldus Van ’t Klooster.

Recentelijk verscheen zijn boek Klikt ‘t of klikt ‘t niet? (Kosmos Uitgevers, 2014). Daarin komen vragen aan de orde als wat er fysiek, mentaal en emotioneel met je gebeurt in je contacten met andere mensen. Waarom het met de één wel klikt en met de ander niet. Welke drijfveren, chemische stoffen en informatiepatronen in je brein daarbij een rol spelen. En wat je bewust kunt doen om je communicatie en verbinding, en daarmee je persoonlijke en professionele relaties met anderen, te verbeteren, ook als daarbij sprake is van cultuurverschillen.

In zijn Klein boek over leiderschap (Thema, 2006, 2e editie), geeft hij zijn persoonlijke visie – met de nodige relativeringen – op grond van meer dan veertig jaar ervaring in leidinggevende functies, voornamelijk in de onderzoekswereld. Het boek bevat kernachtige samenvattingen, prikkelende vragen en praktische tips over verschillende aspecten van leiderschap.

Dat effectief communiceren voor leidinggevenden een kernvaardigheid is, staat voor Van ’t Klooster als een paal boven water. Ook dat zelfkennis daarbij essentieel is, met name besef hoe je eigen talenten en beperkingen, ambities en gedragingen (vooral je manieren van communiceren) samenhangen met je psychologische en sociaal-culturele kenmerken.

Zijn devies: ‘Je kunt anderen pas leiden als je jezelf kunt leiden. Maar dan moet je jezelf wel kennen. En vervolgens jezelf zijn in je communicatie met die anderen’.

Mensen die presentaties van Henk van ’t Klooster hebben meegemaakt, noemen hem een levendige, bezielende en overtuigende spreker, die zijn verhalen door zijn rijke ervaring als leidinggevende en onderzoeker in natuur- en menswetenschappen de nodige diepgang weet te geven. Die zijn toehoorders aan het denken zet, maar ook een vrolijke kant laat zien.

dr. Henk van ’t Klooster boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Henk van ’t Klooster.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Henk van ’t Klooster, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Henk van ’t Klooster en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Henk van ’t Klooster mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Henk van ’t Klooster.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Henk van ’t Klooster. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Henk van ’t Klooster checken, een gratis optie plaatsen op dr. Henk van ’t Klooster en de boeking(en) van dr. Henk van ’t Klooster voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Henk van ’t Klooster, BOEKINGSBUREAU dr. Henk van ’t Klooster, BOEKINGSBURO dr. Henk van ’t Klooster, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Henk van ’t Klooster, ENTERTAINMENTBURO dr. Henk van ’t Klooster, ARTIESTENBUREAU dr. Henk van ’t Klooster, BOEKINGSKANTOOR dr. Henk van ’t Klooster, IMPRESARIAAT dr. Henk van ’t Klooster, MUZIEKBURO dr. Henk van ’t Klooster, MUZIEKBUREAU dr. Henk van ’t Klooster, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Henk van ’t Klooster, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Henk van ’t Klooster, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Henk van ’t Klooster.

 

Offerte dr. Henk van ’t Klooster aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag