Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eric Mecking boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eric Mecking boeken?

Eric Mecking boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eric Mecking.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eric Mecking.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eric Mecking ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eric Mecking plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eric Mecking

Financieel-economisch analist, auteur van Geld, goud en zilver en Deflatie in aantocht

Eric Mecking werd bekend met Deflatie in aantocht, dat in 2005 verscheen en volgens Het Financieële Dagblad ‘een aanstaande, wereldwijde, financieel-economische crisis voorspelde’ en volgens weekblad Intermediair een boek was ‘om bang van te worden’. Financieel journalist Willem Middelkoop meende dat het boek ‘trefzeker het scenario van een onafwendbaar instortende wereldwijde schuldenberg’ wist te schetsen en weer eens aantoonde dat de beste boeken over economie vaak afkomstig zijn van niet-economen. Opmerkelijk is dat Mecking, anders dan menig bankier en econoom, het financieel-economische beleid bekijkt door een historische bril, waardoor zijn blikveld veel verder reikt en hij tot opzienbarende inzichten en conclusies komt. Het nieuwste boek van Eric Mecking, dat hij samen met Elmer Hogervorst heeft geschreven, gaat over de geschiedenis van geld, goud en zilver en is tevens een praktische handleiding die antwoord geeft op vragen als: welk edelmetaal moet ik kopen, wanneer en bij wie? Waar moet ik het laten en wanneer moet ik het uiteindelijk verkopen? In zijn presentaties gaat Eric uitgebreid in op de huidige financieel-economische crisis: op de gevaren en de gevolgen. Maar ook op de maatregelen die u zelf kunt treffen om deze crisis te weerstaan en er de komende jaren zelfs vruchten van te plukken.

Eric Mecking boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eric Mecking.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eric Mecking, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eric Mecking en de eventuele overige kosten om een optreden van Eric Mecking mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eric Mecking.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eric Mecking. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eric Mecking checken, een gratis optie plaatsen op Eric Mecking en de boeking(en) van Eric Mecking voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eric Mecking, BOEKINGSBUREAU Eric Mecking, BOEKINGSBURO Eric Mecking, ENTERTAINMENTBUREAU Eric Mecking, ENTERTAINMENTBURO Eric Mecking, ARTIESTENBUREAU Eric Mecking, BOEKINGSKANTOOR Eric Mecking, IMPRESARIAAT Eric Mecking, MUZIEKBURO Eric Mecking, MUZIEKBUREAU Eric Mecking, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eric Mecking, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eric Mecking, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eric Mecking.

 

Offerte Eric Mecking aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag