Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Erik Laan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Erik Laan boeken?

drs. Erik Laan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Erik Laan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Erik Laan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Erik Laan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Erik Laan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Erik Laan

Ruimtevaartdeskundige
Ruimtevaartdeskundige Erik Laan kent alle ins en outs van de internationale ruimtevaart. Erik is al 20 jaar werkzaam voor projecten van ruimtevaartorganisaties NASA en ESA. Het groeiende veld van de commerciele ruimtevaart volgt Erik op de voet. Ruimtevaart zal een belangrijke stempel zetten op de 21ste eeuw met ruimtetoerisme, het mijnen van planetoides, mensen op Mars, ruimteliften, bedreigingen van planetoïde inslagen en near-real time Google Earth. Erik is oprichter en CEO van het ruimtevaartbedrijf Eye On Orbit.Erik is afgestudeerd Natuurkundige aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en is werkzaam geweest in de Nederlandse ruimtevaartindustrie, waaronder SRON, TNO en Airbus. Sinds de oprichting van Eye On Orbit in 2013 heeft Erik zich, naast zijn technische werk voor ruimtevaartprojecten, toegelegd op de ontwikkeling van een interactieve workshop genaamd Interplanetary Abundance. Met deze workshop voor persooneels- en netwerkbijeenkomsten, scherpen de participanten hun onderhandelings-, strategie- en risk management skills aan. De workshop speelt zich af rond een toekomstige tijdlijn vol disruptieve gebeurtenissen tot het jaar 2100. Tijdens deze tijdlijn handelen de spelers in aandelen van Helium-3 van de Maan, Platina Group Metalen van Planetoiden, Methaan en Water van Mars en raket toegang tot lage Aardbanen vanaf de Aarde.Naast de interactieve workshop Interplanetary Abundance verzorgt Erik ook presentaties over onderwerpen die met Ruimtevaart te maken hebben. Voorbeelden van lezingen zijn: Ruimtetelescopen, van Sputnik tot Sterrenschip, the Space Based Economy, geschiedenis en toekomst van de Ruimtevaart en militaire ruimtevaart. Erik is zeer toegankelijk en kan moeilijke technische onderwerpen met gemak aan iedereen uitleggen die interesse heeft in het onderwerp.

drs. Erik Laan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Erik Laan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Erik Laan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Erik Laan en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Erik Laan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Erik Laan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Erik Laan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Erik Laan checken, een gratis optie plaatsen op drs. Erik Laan en de boeking(en) van drs. Erik Laan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Erik Laan, BOEKINGSBUREAU drs. Erik Laan, BOEKINGSBURO drs. Erik Laan, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Erik Laan, ENTERTAINMENTBURO drs. Erik Laan, ARTIESTENBUREAU drs. Erik Laan, BOEKINGSKANTOOR drs. Erik Laan, IMPRESARIAAT drs. Erik Laan, MUZIEKBURO drs. Erik Laan, MUZIEKBUREAU drs. Erik Laan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Erik Laan, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Erik Laan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Erik Laan.

 

Offerte drs. Erik Laan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag