Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. ir. Marcel Wanrooy boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. ir. Marcel Wanrooy boeken?

dr. ir. Marcel Wanrooy boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. ir. Marcel Wanrooy.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. ir. Marcel Wanrooy.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. ir. Marcel Wanrooy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. ir. Marcel Wanrooy plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. ir. Marcel Wanrooy

Leidinggeven tussen professionals
Dr. ir. Marcel J. Wanrooy (1955) is als senior adviseur werkzaam bij HRM adviesbureau GITP International b.v. Hij voert Leadership Development programma´s uit hij adviseert besturen van toonaangevende professionele organisaties (opvolging, samenwerking, leiderschap, coaching en corporate governance).

Aanvankelijk studeerde hij af aan de TU Delft, richting Civiele Techniek. Direct daarna koos hij voor het werkveld Training en Opleiding en volgde in de loop der jaren diverse opleidingen op het gebied van communicatie, groepstherapie (psychodrama) en organisatiekunde. Voordat hij in 1995 bij GITP kwam werken vervulde hij functies als trainer, docent en organisatieadviseur bij verschillende werkgevers in de profit en non-profit sector. In de loop der tijd groeide zijn beroepsmatige belangstelling voor de (on)bestuurbaarheid van professionals. Hij schreef een groot aantal artikelen op dit terrein. In 2001 verscheen zijn boek ‘Leidinggeven tussen professionals’, dat in korte tijd uitgroeide tot een standaardwerk in Nederland. Medio 2007 promoveerde hij aan de VU Amsterdam op een onderzoek naar de besturing van professionele organisaties. Zijn dissertatie is getiteld Veel kapiteins op één schip. Marcel Wanrooy is bestuurslid van de GITP Academy en lid van de Raad van Toezicht van een van de grotere accountantskantoren in Nederland. In het najaar van 2008 is een nieuw boek van zijn hand verschenen, getiteld ‘Het spel en de kikkers’ over de besturing van professionele organisaties.

dr. ir. Marcel Wanrooy boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. ir. Marcel Wanrooy.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. ir. Marcel Wanrooy, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. ir. Marcel Wanrooy en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. ir. Marcel Wanrooy mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. ir. Marcel Wanrooy.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. ir. Marcel Wanrooy. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. ir. Marcel Wanrooy checken, een gratis optie plaatsen op dr. ir. Marcel Wanrooy en de boeking(en) van dr. ir. Marcel Wanrooy voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. ir. Marcel Wanrooy, BOEKINGSBUREAU dr. ir. Marcel Wanrooy, BOEKINGSBURO dr. ir. Marcel Wanrooy, ENTERTAINMENTBUREAU dr. ir. Marcel Wanrooy, ENTERTAINMENTBURO dr. ir. Marcel Wanrooy, ARTIESTENBUREAU dr. ir. Marcel Wanrooy, BOEKINGSKANTOOR dr. ir. Marcel Wanrooy, IMPRESARIAAT dr. ir. Marcel Wanrooy, MUZIEKBURO dr. ir. Marcel Wanrooy, MUZIEKBUREAU dr. ir. Marcel Wanrooy, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. ir. Marcel Wanrooy, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. ir. Marcel Wanrooy, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. ir. Marcel Wanrooy.

 

Offerte dr. ir. Marcel Wanrooy aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag