Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Frank Versteegh boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frank Versteegh boeken?

Frank Versteegh boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank Versteegh.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank Versteegh.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank Versteegh ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank Versteegh plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frank Versteegh

Persoonlijke verantwoordelijkheid en ego’s, Attitude Kills & Safe stunting

Frank Versteegh begon zijn vliegcarrière meer dan 30 jaar geleden in behoort tot de top vijf demonstratiepiloten van de wereld. Risicobeheersing en veiligheidssystemen in combinatie met zijn zoektocht naar perfectie hebben hem 30 jaar wedstrijd en airshow vliegen laten ‘overleven’. Hij is een gepassioneerd levenskunstenaar, ondernemer met een enorme aversie tegen bureaucratische ‘instanties’.

Frank is jaren kampioen geweest in de hoogste categorie aerobatics, unlimited. Hij is de eerste Nederlandse deelnemer geweest op Wereld- en Europese kampioenschappen (1982-1994). Voor de val van de Berlijnse muur heeft hij 2 jaar deel uitgemaakt van het Tsjechische aerobatic team. Frank heeft instructie gegeven aan de Duitse school voor testpiloten. Hij vloog meer dan 1200 demonstratievluchten op nagenoeg alle grote luchtvaart evenementen op aarde.

Hij heeft meer dan 150 vliegtuig typen gevlogen en heeft de aantekeningen helikopter, watervliegtuigen en meermotorig vliegtuigen in zijn brevet. Hij is Coach, Wedstrijdleider, FAI Judge, en nog steeds actief als freestyle wedstrijd en airshow vlieger.

Persoonlijke verantwoordelijkheid, leiderschap, en het stellen van grenzen zijn de rode draad door zijn verhalen. Is er een probleem? Of is het juist een uitdaging? Tijdens de presentaties die Frank geeft toont hij middels voorbeelden aan dat effectief communiceren soms van levensbelang kan zijn.

De vertaling van het Griekse woord CRISIS is KANS. Soms is 100% niet genoeg. Het streven naar kwaliteit, op welk gebied dan ook. De wereld van de professionele lucht- en ruimtevaart is een voorbeeld voor alle andere bedrijfstakken.

Frank zet denkveranderingsprocessen in werking voor onder andere medisch specialisten en wordt regelmatig gevraagd te spreken voor diversee ministeries, banken, multi nationals in binnen en buitenland.

Thema’s die Frank onder andere behandelt:

I. Persoonlijke verantwoordelijkheid en ego’s

In het (top-)management van grotere bedrijven worden vaak kwartaal en halfjaar cijfers nagejaagd. ‘People management’ wordt helaas vaak nog niet genoeg onderkend als uiterst belangrijk ‘instrument’. De mens staat centraal in de organisatie. ‘Waar gaat het nu eigenlijk allemaal om’?

Een verhaal over ethiek, creativiteit, nee-zeggen en over werken met plezier.

II. Safe stunting

De OK, gevaarlijkste ruimte op aarde. Binnen de medische wereld worden de endoscopische operatietechnieken nog wel eens ‘stunten in de OK’ genoemd. In een multimediarepresentatie wordt vergelijking gemaakt tussen het gebruik van veiligheidssystemen in de luchtvaart en het vaak ontbreken van veiligheidssystemen binnen de OK. Verder bespreekt hij de hierarchie in de OK en is de medisch specialist God of gedraagt hij zich als Hem.

III. Excellent functioneren; met 300 PK door de OK

Ondanks alle protocollen, standaarden, handleidingen en regels gaat het toch soms fout. De vraag is waarom? Om hier meer inzicht in te krijgen worden vergelijkingen gemaakt tussen veiligheidssystemen in de wereld van aerobatic of kunstvliegerij en de operatie kamer. Checklist, de oplossing of kinderachtig systeem?

IV. Aerobatics

Anderhalf uur durende multimedia presentatie waarin de toehoorder een ruimhartige kijk wordt gegund in de keuken van de wedstrijdvlieger en demonstratiepiloot.

V. Attitude Kills

Het ontbreken van de juiste attitude kan in de luchtvaart tot de dood leiden. Wat zijn de gevolgen van ‘attitude’ in uw bedrijf? Een verhaal over EGO’s, feedback / kritiek en communicatie. Begrijp ik wel wat u zegt?

VI. Kiezen? Maar wat dan?

Speciaal voor schoolverlaters HAVO en VWO.

Een verhaal waarin Frank schoolverlaters helpt een beeld te vormen. Een beeld over hun toekomst. De professionele wereld van de luchtvaart loopt als rode draad door dit verhaal.

Evenementen waar Frank onder andere aan deelnam:

 

1985 South African Masters Durban

1987 Eurobatics Speichersdorf Germany

1989 Masters Palaborwa South Africa

1989 Eurobatics Bekescaba Hungary

1990 Masters Ocana Spain

1990 World Championships Yverdon Switzerland

1991 International Masters of Aerobatics Argentina

1992 World Championships Le Havre France

1994 Breitling World Cup of Aerobatics (Le Burger Parijs, ILA Berlin)

1997 First landing ever with Xtra 300 at 70 meter vessel at Rhine river

1998 Freestyle cup Sassuolo Italy (1st place)

2002 Italian Free Style Championship Sassuolo (Silver medal)

Frank Versteegh boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank Versteegh.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank Versteegh, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank Versteegh en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank Versteegh mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank Versteegh.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank Versteegh. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank Versteegh checken, een gratis optie plaatsen op Frank Versteegh en de boeking(en) van Frank Versteegh voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank Versteegh, BOEKINGSBUREAU Frank Versteegh, BOEKINGSBURO Frank Versteegh, ENTERTAINMENTBUREAU Frank Versteegh, ENTERTAINMENTBURO Frank Versteegh, ARTIESTENBUREAU Frank Versteegh, BOEKINGSKANTOOR Frank Versteegh, IMPRESARIAAT Frank Versteegh, MUZIEKBURO Frank Versteegh, MUZIEKBUREAU Frank Versteegh, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank Versteegh, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank Versteegh, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank Versteegh.

 

Offerte Frank Versteegh aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag