Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Chazia Mourali boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Chazia Mourali boeken?

Chazia Mourali boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chazia Mourali.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chazia Mourali.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chazia Mourali ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chazia Mourali plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chazia Mourali

Journalistieke duizendpoot

Chazia Mourali is geboren in Parijs. Toen zij een paar maanden oud was, besloten haar ouders definitief te migreren naar Nederland. Ze groeide op in een internationale en journalistieke omgeving, omdat haar vader programmamaker werd bij Radio Nederland Wereldomroep.

Onderwijs op de kleuter- en lagere school genoot Chazia op de Werkplaats Kindergemeenschap te Bilthoven, ook wel Kees Boekeschool genoemd. Na deze pedagogisch uitgebalanceerde vorming werd ze zes lange en moeilijke jaren strak gedrild op het Gemeentelijk Gymnasium te Hilversum, waarna ze koos voor een bevrijdende studie Franse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht. In 1988 studeerde ze er cum laude af en volgde ze een korte post academische opleiding Internationale Veiligheid aan het Clingendael Instituut te Den Haag.

In dat zelfde jaar begon haar loopbaan bij de televisie. Zij werkte onder meer voor de NOS, het RTL nieuws, waarvoor ze de Palestijnse leider Arafat ontmoette, de KRO en TeleacNOT. Ze presenteerde enige tijd de actualiteitenrubrieken Kenmerk voor de IKON en Netwerk voor de NCRV. Acht jaar maakte ze interviewprogramma’s voor de Amsterdamse zender AT5, en las ze er het nieuws. Een spannend buitenlandse uitstapje was de 24 uur durende live presentatie voor de Franse zender TV5.

Verder was Chazia redacteur bij het politiek en cultureel centrum de Balie in Amsterdam en het politieke tijdschrift De Helling. In de jaren 2000 en 2001 publiceerde ze een wekelijkse column in het magazine van de Volkskrant. Tevens ontving ze de Cosmic schrijvers Award voor haar toneelstuk `Kahita of de Republiek van het Verlangen’, schreef ze een kort verhaal in opdracht van Abdelkader Benali voor uitgeverij de Geus en publiceerde ze bij uitgeverij Prometheus de bloemlezing `Vriendinnen, over de ontwikkeling van vrouwenvriendschappen in de loop der eeuwen’.

De literatuur is en blijft één van Chazia’s grote liefdes. Ze maakte korte portretten van Nederlandse auteurs voor de NCRV televisie, en voerde gesprekken met internationale auteurs als Salman Rushdie, Fay Weldon en Harry Mulisch op podia.

In 2001 brak zij door bij het grote publiek als de strenge spelleidster van de quiz ‘De Zwakste Schakel’ bij RTL 4. Maar, opnieuw naar eigen zeggen, in het echt is ze véél aardiger. Daarnaast heeft ze de ‘Achmea Kennisquiz’, ‘Char’, ‘Kat in de zak’ en ‘In je recht’ gepresenteerd

Chazia Mourali boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chazia Mourali.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chazia Mourali, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chazia Mourali en de eventuele overige kosten om een optreden van Chazia Mourali mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chazia Mourali.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chazia Mourali. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chazia Mourali checken, een gratis optie plaatsen op Chazia Mourali en de boeking(en) van Chazia Mourali voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chazia Mourali, BOEKINGSBUREAU Chazia Mourali, BOEKINGSBURO Chazia Mourali, ENTERTAINMENTBUREAU Chazia Mourali, ENTERTAINMENTBURO Chazia Mourali, ARTIESTENBUREAU Chazia Mourali, BOEKINGSKANTOOR Chazia Mourali, IMPRESARIAAT Chazia Mourali, MUZIEKBURO Chazia Mourali, MUZIEKBUREAU Chazia Mourali, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chazia Mourali, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chazia Mourali, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chazia Mourali.

Offerte Chazia Mourali aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag