Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Francesco Wessels boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Francesco Wessels boeken?

Francesco Wessels boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Francesco Wessels.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Francesco Wessels.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Francesco Wessels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Francesco Wessels plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Francesco Wessels

Expert op het gebied van leiderschap en het effect hiervan op prestaties.

Bij Francesco Wessels staan leiderschap en mentale weerbaarheid centraal. Als lid van het ‘High Performance Team’ van de sportkoepel NOC*NSF begeleidt Francesco Wessels de Olympische coaches in de aanloop naar de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Hij ondersteunt de ontwikkeling van de coach op het gebied van leiderschap, groepsdynamische processen en mentaal vormende aspecten. Kortom, het effect van het gedrag van een coach in relatie tot de prestatie van de topsporter of het team.

Francesco is geruime tijd werkzaam geweest bij defensie waar hij zich met name de laatst jaren heeft gespecialiseerd in mentale training en coaching. Door zijn missies naar Afghanistan, Bosnië en Macedonië in combinatie met zijn theoretische kennis, zorgen ervoor dat Francesco Wessels de juiste koppeling weet te maken tussen theorie en praktijk.

Francesco begint zijn carrière bij NOC*NSF nadat oud volleybalcoach Peter Murphy, die voorheen de Olympische coaches begeleidde, hem had horen spreken over het effect van leiderschap op prestaties. Als coach moet je namelijk voelen welk gedrag van je vereist wordt om een goed resultaat te behalen, als is dat soms buiten je authentieke stijl om. Hoe beter een coach zijn eigen gedrag begrijpt, hoe groter de kans dat hij zelf ook kalm blijft in stresssituaties en zo het beste uit zijn pupillen kan halen.

Francesco Wessels heeft, samen met psychologe Roos Delahaij (TNO), o.a. het boek “Wat de je nu?!” geschreven. Dit boek gaat in op mentale weerbaarheid en leiderschap. In elke organisatie heb je namelijk te maken met leiders.

Leiders zijn mensen die verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning en ontwikkeling van directe medewerkers in hun team, maar ook visie hebben over waar het team heen moet en een actieve rol spelen in het beïnvloeden van factoren buiten het team die ervoor zorgen dat het team optimaal kan functioneren.

Francesco Wessels geeft op een bijzonder pragmatische manier inzicht in de werking van mentale weerbaarheid en de leiderschapsgedragingen die mentale weerbaarheid versterken of juist ondermijnen. Hij geeft hierbij ook praktische aanwijzigen en tips voor het ontwikkelen en versterken van mentale weerbaarheid.

Naast zijn werkzaamheden voor NOC*NSF werkt Francesco Wessels voor een aantal organisaties waar soortgelijke thema’s zich voordoen, zoals verandertrajecten waarbij het van belang is om kritisch te kijken naar de medewerkers en het leiderschap.

Door zijn specialisatie in mentale vorming en coaching en de praktische ervaring hiermee, weet Francesco Wessels de kennis op het gebied van mentale weerbaarheid en het vormen van leiders en team op een inspirerende, praktische wijze over te brengen.

 

Francesco Wessels boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Francesco Wessels.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Francesco Wessels, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Francesco Wessels en de eventuele overige kosten om een optreden van Francesco Wessels mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Francesco Wessels.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Francesco Wessels. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Francesco Wessels checken, een gratis optie plaatsen op Francesco Wessels en de boeking(en) van Francesco Wessels voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Francesco Wessels, BOEKINGSBUREAU Francesco Wessels, BOEKINGSBURO Francesco Wessels, ENTERTAINMENTBUREAU Francesco Wessels, ENTERTAINMENTBURO Francesco Wessels, ARTIESTENBUREAU Francesco Wessels, BOEKINGSKANTOOR Francesco Wessels, IMPRESARIAAT Francesco Wessels, MUZIEKBURO Francesco Wessels, MUZIEKBUREAU Francesco Wessels, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Francesco Wessels, ARTIESTENBOEKINGSBURO Francesco Wessels, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Francesco Wessels.

 

Offerte Francesco Wessels aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag