Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Ivo van Vulpen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ivo van Vulpen boeken?

Ivo van Vulpen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ivo van Vulpen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ivo van Vulpen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ivo van Vulpen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ivo van Vulpen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ivo van Vulpen

Natuurkundige
Dr. Ivo van Vulpen (1973) is universitair hoofddocent bij de UvA en onderzoeker bij het Nikhef (nationaal instituut voor subatomaire fysica). Ivo doet onderzoek naar elementaire deeltjes en was betrokken bij de zoektocht en de ontdekking van het Higgs boson dat werd ontdekt in 2012. Zijn onderzoek op CERN gaat over de allerkleinste bouwstenen van de natuur in een onderzoeksomgeving die ook op zoek is naar echt nieuwe dingen: extra dimensies, donkere materie en supersymmetrie. Hij heeft ruim 4 jaar gewoond en gewerkt op het Europees onderzoekscentrum CERN en in 2006 ontving hij een grote (VIDI) onderzoeksbeurs van NWO om onderzoek te doen op CERN. De lezingen die Ivo geeft gaan over zijn onderzoek maar ook over ideeën voor de toekomst en natuurlijk alle dingen die we nu als ‘normaal’ beschouwen maar die allemaal uit fundamenteel onderzoek komen. Geen computer zonder quantummechanica, geen TomTom zonder relativiteitstheorie, toepassingen in ziekenhuizen etc.

Ivo geeft tevens lezingen over het samenwerken in internationale verbanden waarbij verschillende groepen of culturen samen moeten werken om een gezamenlijk doel te bereiken. Vooral voor het bedrijfsleven is soms de inhoud niet het hoofddoel, maar een metafoor voor de vooruitgang in het bedrijf. Samenwerken en het gemeenschappelijk avontuur staan daarin voorop.In de zoektocht naar antwoorden op fundamentele vragen in de wis- en natuurkunde zijn veel metaforen te vinden die voor veel bedrijven van belang zijn: avontuur, innovatie, theorie versus praktijk en het succesvol samenwerken tussen verschillende gebieden en culturen.

Ivo van Vulpen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ivo van Vulpen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ivo van Vulpen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ivo van Vulpen en de eventuele overige kosten om een optreden van Ivo van Vulpen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ivo van Vulpen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ivo van Vulpen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ivo van Vulpen checken, een gratis optie plaatsen op Ivo van Vulpen en de boeking(en) van Ivo van Vulpen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ivo van Vulpen, BOEKINGSBUREAU Ivo van Vulpen, BOEKINGSBURO Ivo van Vulpen, ENTERTAINMENTBUREAU Ivo van Vulpen, ENTERTAINMENTBURO Ivo van Vulpen, ARTIESTENBUREAU Ivo van Vulpen, BOEKINGSKANTOOR Ivo van Vulpen, IMPRESARIAAT Ivo van Vulpen, MUZIEKBURO Ivo van Vulpen, MUZIEKBUREAU Ivo van Vulpen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ivo van Vulpen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ivo van Vulpen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ivo van Vulpen.

Offerte Ivo van Vulpen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag