Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Carina Benninga boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Carina Benninga boeken?

Carina Benninga boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Carina Benninga.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Carina Benninga.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Carina Benninga ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Carina Benninga plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Carina Benninga

Extra informatie Carina Benninga

Carina Benninga boeken als spreker
Voormalig hockeyster en trainer

Na haar actieve hockeycarrière heeft Carina zich de afgelopen jaren gespecialiseerd als coach in het bedrijfsleven. Hoe ontwikkelt iemand zich nadat diegene in de top heeft gepresteerd? En wat is er nodig om jezelf op hoog niveau te houden? Hoe kun je duurzaam inzetbaar blijven? Wat is voor jou de juiste balans? Hoe blijf je vitaal en fit tijdens de gehele actief werkende carrière? In haar presentatie geeft Carina hier antwoord op.
Inzetbaarheid

Carina is inzetbaar voor het geven van presentaties waarbij thema’s als vitaliteit, coaching en leiderschap naar voren kunnen komen. Dit kan zij voor zowel grotere als kleinere groepen doen waarbij wordt ingezoomd op persoonlijke groei.
Biografie

Als hockeyster deed Carina drie keer mee aan de Olympische Spelen. Carina kreeg de eer toebewezen om tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Barcelona in 1992 de Nederlandse vlag te dragen. Zij was jarenlang recordinternational. Tijdens haar sportcarrière studeerde ze rechten. Na haar actieve carrière is zij trainer/coach geworden van o.a. de Amerikaanse Hockeydames, die op weg waren naar de Olympische Spelen van Atlanta. Na deze reis is zij begonnen als coach in het bedrijfsleven. Sinds 1994 begon zij haar eigen bedrijf, Bureau Benninga, waar zij werkzaam is als zelfstandig coach in sport- en bedrijfsleven, voor teams en individuen. Ook heeft zij bijna 20 jaar ervaring opgedaan als directeur bij van Van Ede & Partners, een landelijk bureau dat zich inzet voor talent in organisaties met name op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching gespecialiseerd. Het doen waar je goed in bent; vanuit je eigen passie. Vandaag de dag is zij voorzitter van verschillende besturen en daarnaast lid van de Raad van Commissarissen van de Arbo Unie. Door de ontwikkeling van het ‘veldwerk’ in de sport en de groei in het bedrijfsleven maakt dit dat zij beide werelden goed kan combineren. Dit geldt overigens ook voor talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en omgaan met stress in sport en werk.

Voor Carina is het van belang geweest om zich te blijven ontwikkelen. Om een duurzame, constante prestatie te leveren is het zaak om fit te zijn, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De studie Positieve psychologie aan de Universiteit van Pennsylvania heeft haar hierbij het meeste opgeleverd. Daarnaast is meditatie een dagelijks onderdeel van haar leven geworden, net als iedere dag bewegen.

Carina Benninga boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Carina Benninga.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Carina Benninga, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Carina Benninga en de eventuele overige kosten om een optreden van Carina Benninga mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Carina Benninga.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Carina Benninga. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Carina Benninga checken, een gratis optie plaatsen op Carina Benninga en de boeking(en) van Carina Benninga voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Carina Benninga, BOEKINGSBUREAU Carina Benninga, BOEKINGSBURO Carina Benninga, ENTERTAINMENTBUREAU Carina Benninga, ENTERTAINMENTBURO Carina Benninga, ARTIESTENBUREAU Carina Benninga, BOEKINGSKANTOOR Carina Benninga, IMPRESARIAAT Carina Benninga, MUZIEKBURO Carina Benninga, MUZIEKBUREAU Carina Benninga, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Carina Benninga, ARTIESTENBOEKINGSBURO Carina Benninga, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Carina Benninga.

 

Offerte Carina Benninga aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag