Eigenschappen German Silva boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

German Silva boeken?

German Silva boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van German Silva.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van German Silva.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van German Silva ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van German Silva plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van German Silva

Extra informatie German Silva

German Silva boeken als spreker
Voormalig atleet/marathonloper en ondernemer

German Silva schreef geschiedenis in 1994 toen hij een kilometer voor het einde van de New York City marathon onverwachts naar rechts afsloeg terwijl het parkoers rechtdoor liep. Toch finishte hij als winnaar. ‘Wrong Way’ Silva won in 1995 opnieuw. Voor deze memorabele overwinningen en zijn bijdrage aan de sport heeft hij de Abebe Bikila Award ontvangen.
Inzetbaarheid

German is een graag geziene spreker. Zijn leven, naar de top als atleet en persoonlijke ontwikkeling is voor velen al jarenlang een inspiratiebron. Momenteel coacht German mensen naar hun eigen topprestatie. Diverse mensen zijn door hem onder de drie uur grens van de marathon uitgekomen. Ook geeft hij mensen via trainingsschema’s en persoonlijke tips de broodnodige bagage om hun 1e marathon of PR te lopen. Zijn bedrijf German Silva Coaching heeft vestigingen in Mexico, de V.S. en Nederland.
Biografie

Van een nederig begin op blote voeten vanuit een gehucht in Mexico, waar German hielp met de oogst en verkoop van sinaasappels, “ontglipte” hij aan zijn vader en vertrok naar de hoogte van Mexico Stad om daar zijn geluk te beproeven als toekomstig atleet. Ondanks zijn ‘ongunstige lichaamsbouw’ voor het hardlopen, maar met zijn volhardendheid en doorzettingsvermogen verdiende hij zijn voetsporen op de baan en op de weg. German is een allround atleet die naast de marathon diverse andere afstanden heeft gelopen vanaf 1.500 mts tot ultramarathons. Zo heeft hij o.a. een gouden medaille gewonnen op de steeplechase tijdens de Centraal-Amerikaanse en Caraïbische spelen in 1990. Hij vertegenwoordigde Mexico tweemaal op de Olympische Zomerspelen. In Barcelona (’92) werd hij zesde op de 10.000 m en eveneens zesde op de marathon in Atlanta (’96). Hij nam ook tweemaal deel aan de finale van de 10.000 m tijdens de wereldkampioenschappen atletiek. Na zijn afscheid van de topsport heeft German deelgenomen aan verscheidene triathlons, halve en hele Ironmans en tevens aan de wk Spartan Races.In 2001 besloot hij een punt achter zijn carrière te zetten en organiseerde met succes vijf jaar lang Grand Prix atletiekwedstrijden. German heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gepassioneerd leider en ambassadeur van zijn sport. Hij heeft diverse prestigieuze prijzen in ontvangst mogen nemen waaronder de “Prins van Asturias Award” en hij werd opgenomen in de “NYRR Hall of Fame” en maakt deel uit van de Advisory Council van de NYRR.

German Silva boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van German Silva.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van German Silva, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van German Silva en de eventuele overige kosten om een optreden van German Silva mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van German Silva.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor German Silva. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van German Silva checken, een gratis optie plaatsen op German Silva en de boeking(en) van German Silva voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT German Silva, BOEKINGSBUREAU German Silva, BOEKINGSBURO German Silva, ENTERTAINMENTBUREAU German Silva, ENTERTAINMENTBURO German Silva, ARTIESTENBUREAU German Silva, BOEKINGSKANTOOR German Silva, IMPRESARIAAT German Silva, MUZIEKBURO German Silva, MUZIEKBUREAU German Silva, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU German Silva, ARTIESTENBOEKINGSBURO German Silva, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR German Silva.

 

Offerte German Silva aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag