Eigenschappen Gertjan Verbeek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gertjan Verbeek boeken?

Gertjan Verbeek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gertjan Verbeek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gertjan Verbeek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gertjan Verbeek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gertjan Verbeek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gertjan Verbeek

Extra informatie Gertjan Verbeek

Gertjan Verbeek boeken als spreker
Trainer bij VFL Bochum

Gertjan Verbeek is één van de bekendste en markantste voetbaltrainers van Nederland. Met zijn fanatieke en gedisciplineerde werkwijze heeft hij meerdere voetbalclubs in Nederland laten excelleren. Met ruime ervaring op het gebied van coaching, teamwork en het bereiken van doelen, weet hij ieder publiek als spreker te motiveren en enthousiasmeren.
Inzetbaarheid

Gedisciplineerd, nuchter en ambitieus; woorden die Gertjan Verbeek typeren. De huidig voetbaltrainer van het Duitse VFL Bochum en voormalig trainer van onder andere SC Heerenveen, Feyenoord, AZ en Heracles Almelo inspireert en overtuigt zowel in sportief als maatschappelijk opzicht. Gertjan Verbeek is te boeken als spreker waarin hij zijn visie geeft op de voetbalwereld en uitgebreid in gaat op de ontwikkeling van een teamproces en de belangrijke, essentiële factoren van dit proces.
Biografie

Gertjan Verbeek speelde tijdens zijn actieve voetbalcarrière voor zowel SC Heerenveen als Heracles Almelo. In 1994 zette hij een punt achter zijn spelerscarrière en begon hij als trainer in de harde voetbalwereld. Na een wat mindere periode als trainer bij Feyenoord, wist Gertjan Verbeek bij Heracles Almelo te overtuigen door de degradatiekandidaat in het seizoen 2009/2010 naar een zesde plek in de Eredivisie te loodsen. Erkenning kreeg hij van AZ, waar hij vervolgens van 2010 tot 2013 trainer was. Na een succesvolle periode in Alkmaar, voorzag Gertjan Verbeek zijn carrière van een internationale impuls door het Duitse 1. FC Nürnberg te gaan trainen. Sinds kort is hij werkzaam bij VFL Bochum in de Tweede Bundesliga. Gertjan Verbeek spreekt graag ronduit over zijn fanatieke en gedisciplineerde werkwijze bij de zijn getrainde clubs, maar overtuigt ook door zijn nuchtere kijk op de megalomane voetbalwereld.

Gertjan Verbeek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gertjan Verbeek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gertjan Verbeek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gertjan Verbeek en de eventuele overige kosten om een optreden van Gertjan Verbeek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gertjan Verbeek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gertjan Verbeek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gertjan Verbeek checken, een gratis optie plaatsen op Gertjan Verbeek en de boeking(en) van Gertjan Verbeek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gertjan Verbeek, BOEKINGSBUREAU Gertjan Verbeek, BOEKINGSBURO Gertjan Verbeek, ENTERTAINMENTBUREAU Gertjan Verbeek, ENTERTAINMENTBURO Gertjan Verbeek, ARTIESTENBUREAU Gertjan Verbeek, BOEKINGSKANTOOR Gertjan Verbeek, IMPRESARIAAT Gertjan Verbeek, MUZIEKBURO Gertjan Verbeek, MUZIEKBUREAU Gertjan Verbeek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gertjan Verbeek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gertjan Verbeek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gertjan Verbeek.

 

Offerte Gertjan Verbeek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag