Eigenschappen Henk Kesler boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Henk Kesler boeken?

Henk Kesler boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Kesler.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Kesler.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Kesler ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Kesler plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henk Kesler

Extra informatie Henk Kesler

Henk Kesler boeken als spreker
Voormalig directeur betaald voetbal KNVB

Als directeur betaald voetbal had Henk Kesler de zware taak om de grootste sportbond van Nederlands te managen. De complexe situaties met tegengestelde belangen werden door Henk vakkundig opgelost.
Inzetbaarheid

Henk Kesler is beschikbaar voor presentaties waarin hij zijn ervaringen vanuit het bedrijfsleven en de sportwereld. Zijn opmerkingen zijn gevat en doelgericht. De thema’s waarin Henk Kesler excelleert zijn leiderschap en samenwerken.
Biografie

Henk Kesler komt oorspronkelijk uit de advocatuur. Op vele terreinen (o.a. gezondheidszorg, welzijn en sport) heeft hij ervaring opgedaan in bestuurlijke functies. Zo was Henk Kesler al tijdens zijn carrière als advocaat werkzaam in het voetbal. Hij was onder andere vice-voorzitter van FC Twente, bestuurslid van de stichting Euro 2000 en voorzitter van het sectiebestuur betaald voetbal van de KNVB. In 2000 wordt Henk Kesler aangesteld als directeur betaald voetbal bij de KNVB. Hij is mede verantwoordelijk voor het presteren van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond. Zowel de prestaties van het Nederlands elftal als het reilen en zeilen in het betaald voetbal vallen onder zijn hoede. Het voetbal heeft een maatschappelijke functie in de Nederlandse maatschappij. Mede daardoor wordt het handelen van Henk Kesler door zowel supporters, de politiek en de voetbalclubs onder een vergrootglas gelegd. In 2010 wordt Henk opgevolgd door Bert van Oostveen. Henk Kesler heeft een enorme bagage aan kennis en ervaring op bestuurlijk niveau. De complexe situaties waarin hij terechtkomt weet hij vakkundig op te lossen.

Henk Kesler boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk Kesler.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Kesler, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk Kesler en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Kesler mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Kesler.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk Kesler. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Kesler checken, een gratis optie plaatsen op Henk Kesler en de boeking(en) van Henk Kesler voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk Kesler, BOEKINGSBUREAU Henk Kesler, BOEKINGSBURO Henk Kesler, ENTERTAINMENTBUREAU Henk Kesler, ENTERTAINMENTBURO Henk Kesler, ARTIESTENBUREAU Henk Kesler, BOEKINGSKANTOOR Henk Kesler, IMPRESARIAAT Henk Kesler, MUZIEKBURO Henk Kesler, MUZIEKBUREAU Henk Kesler, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk Kesler, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk Kesler, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk Kesler.

 

Offerte Henk Kesler aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag