Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Rudi de Graaf boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Rudi de Graaf boeken?

drs. Rudi de Graaf boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Rudi de Graaf.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Rudi de Graaf.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Rudi de Graaf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Rudi de Graaf plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Rudi de Graaf

High Performance Leadership: Met minder moeite meer bereiken

Rudi de Graaf – afgestudeerd econoom en historicus – is coach, consultant en schrijver. Hij heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in de begeleiding van mensen en organisaties. Hij is mede-oprichter in 1989 van Beyond bv, een internationaal netwerk van mensen die leadership faciliteren vanuit kennis, ervaring en wijsheid. Rudi de Graaf begeleidt mensen individueel en in groepsverband tijdens workshops en retraites. Hij is auteur van boeken met spirituele vertellingen in de ‘Volg je hart’-reeks, waaronder ‘Het kado’ en De terugkeer’. In samenwerking met Benninga heeft hij ‘Veranderen doe je zelf!?’, ‘Hefboomservice’ en ‘Goede voornemens!’ geschreven. Voorts is hij oprichter van de goededoelenstichting Innerlijke Vrede en Vertrouwen.

drs. Rudi de Graaf boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Rudi de Graaf.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Rudi de Graaf, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Rudi de Graaf en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Rudi de Graaf mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Rudi de Graaf.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Rudi de Graaf. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Rudi de Graaf checken, een gratis optie plaatsen op drs. Rudi de Graaf en de boeking(en) van drs. Rudi de Graaf voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Rudi de Graaf, BOEKINGSBUREAU drs. Rudi de Graaf, BOEKINGSBURO drs. Rudi de Graaf, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Rudi de Graaf, ENTERTAINMENTBURO drs. Rudi de Graaf, ARTIESTENBUREAU drs. Rudi de Graaf, BOEKINGSKANTOOR drs. Rudi de Graaf, IMPRESARIAAT drs. Rudi de Graaf, MUZIEKBURO drs. Rudi de Graaf, MUZIEKBUREAU drs. Rudi de Graaf, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Rudi de Graaf, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Rudi de Graaf, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Rudi de Graaf.

 

Offerte drs. Rudi de Graaf aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag