Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Dirk-Jan de Bruijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Dirk-Jan de Bruijn boeken?

drs. Dirk-Jan de Bruijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Dirk-Jan de Bruijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Dirk-Jan de Bruijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Dirk-Jan de Bruijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Dirk-Jan de Bruijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Dirk-Jan de Bruijn

Veranderdokter en bedrijfseconoom

Bedrijfseconoom en veranderdokter Dirk-Jan de Bruijn (’59) is sinds ’04 via de Algemene Bestuursdienst actief in verschillende directie- en kwartiermakersfuncties binnen de overheid. Daarvoor was hij als consultancypartner verbonden aan Deloitte (en rechtsvoorganger Bakkenist). Hij is zijn carrière gestart bij IBM. Inmiddels heeft hij meerdere verandertrajecten in het publieke domein succesvol afgerond, onder meer bij NOC*NSF, Raad van State, Arbeidsvoorziening, Rijkswaterstaat, Justitie, Doc-Direkt, I-Interim Rijk en ICTU.

Met enige regelmaat publiceert hij over zijn eigen veranderervaringen. Zo heeft hij met zijn boek ‘Geen ezels!’ eind 2009 de prestigieuze Professionaliseringsprijs van de Vrije Universiteit in de wacht weten te slepen. In zijn boek ‘Kaasschaaf of leiderschap: doorrommelen of doorpakken’ beschrijft hij hoe je die verborgen synergie wél kunt verzilveren. In de sfeer van: ‘kleiner belt aan, beter en leuker doen samen open’. Zijn meest recente boek met de pakkende titel ‘En nu @nders!’ beschrijft hij in de vorm van een 50-tal cases uit de praktijk van alledag hoe het anders kan. En wat daarvoor nodig is!

Rode draad door de loopbaan van Dirk-Jan de Bruijn is de fascinatie voor verandermanagement: het is zijn passie om van een bord spaghetti een bord asperges te maken. Om ervoor te zorgen dat mensen weer met plezier de juiste dingen doen. Om van een belerende organisatie weer een lerende organisatie te maken. En om publieksgericht te zijn: om zo publieke waarde te creëren! Daarom dat de combinatie van het implementeren van veranderingen (als verandermanager), het sturen van veranderprocessen (als adviseur, bestuurder of toezichthouder), het erover praten (als docent en coach) en het erover schrijven (als schrijver en columnist) hem ook zo goed bevalt. Want een goede veranderdokter acteert namelijk als een giraffe: poten in de klei, maar goed overzicht vanaf enige hoogte!

Kaasschaaf of leiderschap: doorrommelen of doorpakken?

In ‘Kaasschaaf of leiderschap’ neemt Dirk-Jan de Bruijn je mee in een andere wereld. Hij beschrijft aan de hand van hele concrete voorbeelden hoe je met een focus op kwaliteit – dus op beter en leuker – die verborgen synergie wél kunt verzilveren. Door het implementeren van slimmere vormen van samenwerking. Gericht op de eindgebruiker. En daar wordt niet alleen die afnemer wijzer van, het verloopt ook aanzienlijk efficiënter. Met minder gedoe en minder resources. En zo creëer je van een organisatie een plek van constante verbetering waar maximale publieke waarde wordt gecreëerd en waar mensen met plezier naar toe gaan. Iedere dag weer opnieuw.

En nú @nders! Mijn verwonderboekje

Als publieke sector kunnen we nou niet zo trots zijn op onze veranderhistorie. To put it mildly. Het aantal verandertrajecten dat succesvol wordt afgerond, blijft fors onder de maat. En dat komt vooral door een te klassieke aanpak. Want als je doet wat je deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg. Succes ligt immers in het verlengde van vergissingen. Daarom een pleidooi om het @nders te doen: sprankelender, inspirerender en dynamischer. Met minder procedures en regels, maar wel met meer vertrouwen. Waarin iedereen wordt verleid om actief mee te doen. Om zijn of haar verantwoordelijkheid écht te nemen. En natuurlijk met voldoende kritisch vermogen: want het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen. Gericht op het aanwijsbaar creëren van publieke waarde.

 

drs. Dirk-Jan de Bruijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Dirk-Jan de Bruijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Dirk-Jan de Bruijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Dirk-Jan de Bruijn en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Dirk-Jan de Bruijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Dirk-Jan de Bruijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Dirk-Jan de Bruijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Dirk-Jan de Bruijn checken, een gratis optie plaatsen op drs. Dirk-Jan de Bruijn en de boeking(en) van drs. Dirk-Jan de Bruijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Dirk-Jan de Bruijn, BOEKINGSBUREAU drs. Dirk-Jan de Bruijn, BOEKINGSBURO drs. Dirk-Jan de Bruijn, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Dirk-Jan de Bruijn, ENTERTAINMENTBURO drs. Dirk-Jan de Bruijn, ARTIESTENBUREAU drs. Dirk-Jan de Bruijn, BOEKINGSKANTOOR drs. Dirk-Jan de Bruijn, IMPRESARIAAT drs. Dirk-Jan de Bruijn, MUZIEKBURO drs. Dirk-Jan de Bruijn, MUZIEKBUREAU drs. Dirk-Jan de Bruijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Dirk-Jan de Bruijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Dirk-Jan de Bruijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Dirk-Jan de Bruijn.

 

Offerte drs. Dirk-Jan de Bruijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag