Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jan Vlietland boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jan Vlietland boeken?

dr. Jan Vlietland boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jan Vlietland.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jan Vlietland.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jan Vlietland ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jan Vlietland plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jan Vlietland

Transformeert grote bedrijven in klantgerichte, inspirerende organisaties die passen in de 21e eeuw.
Dr. Jan Vlietland is expert en thought leader op het gebied van Agile (Business) management en de Responsive Enterprise. Hij promoveerde aan de Vrije Universiteit op de Agile organisatie. Jan begeleidt nu omvangrijke organisatietransformaties en helpt bedrijven opereren als Lean startups. Daarnaast schrijft en spreekt hij regelmatig over bedrijfsvoering in de 21ste eeuw en de toekomstige rol van technologie.Al op zeer jonge leeftijd was Jan gefascineerd door technologie. Spelenderwijs leerde hij de kunst van softwareontwikkeling. Als student ontwikkelde en verkocht hij software aan universiteiten. Tijdens zijn studie aan de HTS bleef hij geboeid door technologische ontwikkelingen, en verdiepte hij zich in de steeds groter wordende rol van technologie. Dit resulteerde uiteindelijk in zijn Master en zijn promotie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Bij zijn promotieonderzoek lag de focus op het uitrollen van Agile werkwijzen in grote organisaties. Ook nu is Jan nog steeds verbonden aan universiteiten die het Agile gedachtegoed verder ontwikkelen.Jan richtte in 2008 zijn bedrijf Search4Solutions op, met als doel het slaan van de brug tussen de wetenschap en de praktijk. Via Search4Solutions helpt hij bedrijven te transformeren tot Responsive Enterprises; bedrijven die zich snel aanpassen aan de sterk veranderende en snel wisselende vragen uit de markt. Gesteund door zijn stevige theoretische basis werkt Jan altijd met grote bedrijven die een periode van snelle verandering doormaken.Tijdens zijn promotietraject bewoog Jan zich in toenemende mate naar het geven van lezingen, workshops en trainingen. Verder schrijft en blogt Jan regelmatig over zijn interesses. Door zijn kennis van leiderschap, innovatie en Agility kan Jan boeien van executive board tot de werkvloer. Verder brengt Jan door zijn uitgebreide praktijkervaring een uniek praktisch perspectief met zich mee.

dr. Jan Vlietland boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jan Vlietland.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jan Vlietland, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jan Vlietland en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jan Vlietland mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jan Vlietland.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jan Vlietland. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jan Vlietland checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jan Vlietland en de boeking(en) van dr. Jan Vlietland voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jan Vlietland, BOEKINGSBUREAU dr. Jan Vlietland, BOEKINGSBURO dr. Jan Vlietland, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jan Vlietland, ENTERTAINMENTBURO dr. Jan Vlietland, ARTIESTENBUREAU dr. Jan Vlietland, BOEKINGSKANTOOR dr. Jan Vlietland, IMPRESARIAAT dr. Jan Vlietland, MUZIEKBURO dr. Jan Vlietland, MUZIEKBUREAU dr. Jan Vlietland, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jan Vlietland, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jan Vlietland, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jan Vlietland.

Offerte dr. Jan Vlietland aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag