Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Rob Docters van Leeuwen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Rob Docters van Leeuwen boeken?

dr. Rob Docters van Leeuwen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Rob Docters van Leeuwen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Rob Docters van Leeuwen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Rob Docters van Leeuwen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Rob Docters van Leeuwen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Rob Docters van Leeuwen

Een bezinningsfilosoof die je aan het denken zet

“William Blake geloofde dat faam onnodig is. Zijn gezonde inzicht was dat hij niets te kort kwam en alles had wat hij nodig had.”

De lezingen van dr. Rob Docters van Leeuwen richten zich op nieuwe perspectieven, zinrijke reflectie en effectieve actie.

 

Waar ben ik eigenlijk mee bezig?

Hoe druk ik mijn waarheid uit zonder me van de rest van de wereld te vervreemden?

Hoe kan ik echt mezelf zijn?

Hoe computers verstandig in het onderwijs te integreren?

Hoe vrede te vinden is in een (spirituele) tuin?

Als filosoof legt Rob de nadruk op de krachten die ons leven richting en uitdrukking geven. Hoe creëert ons bewustzijn de wereld waarin wij leven en hoe interpreteert het onze percepties? Hoe kunnen we de diepere bronnen van bewustzijn openen? Kan informatietechnologie daarmee helpen? Waarom zijn we zo gek op informatie dat we er in verdrinken?

Rob heeft zich tot het ontwerpen van spirituele tuinen gewend als praktisch middel om de vruchten van zijn begrip uit te drukken. Waarom? Omdat de Natuur gewoon IS..

Rob legde in 2000 zijn bevindingen over de innerlijke spirituele verbondenheid van wijsheidsbronnen vast in het ontwerp van een spirituele Keltische tuin, welke hij samen met de bekende landschapsarchitect Arend Jan van der Horst in het midden van het land realiseerde. Recentelijk is daarover bij Ankh-Hermes het boek “Hortus spiritualis, de tuin als spirituele en creatieve inspiratiebron” verschenen dat hij samen met Arend Jan van der Horst schreef. Over de bovengenoemde onderwerpen houdt hij lezingen en schrijft artikelen onder meer in het tijschrift “Prana”, uitgegeven door Ankh-Hermes (Deventer).

Sinds 2008 is hij vooral bezig met de ontwikkeling van een omvangrijke spiritueel-educatieve tuin in het zuiden van West Australië welke is gebaseerd op Christelijke beginselen. In deze tuin, die naar verwachting deel zal uitmaken van het Roots and Shoots program van dr. Jane Goodall, is een klein natuurreservaat en ecosysteem voor veldonderzoek opgenomen.

Rob Docters van Leeuwen behaalde in 1968 zijn doctoraat in de Sociale Wetenschappen. In de erop volgende jaren werkte hij aan de Universiteit van Utrecht in de lerarenopleiding en schreef met een aantal medeauteurs diverse leerboeken. Ook was hij in het kader van een Fellowship van de Canada Council in 1973 verbonden aan het OISE in Toronto en de Universiteit van British Columbia in Vancouver.

Terug in Canada in 1979 maakte hij kennis met het gebruik van de personal computer in het onderwijs. Helaas blokkeerden gevestigde universitaire belangen het culturele en maatschappijverantwoordelijke besef dat in Nederland universitaire instituten deze maatschappelijke en educatieve kwantumontwikkeling zou moeten begeleiden. Rob emigreerde in 1982 naar het veel pragmatischer Australië.

In Australië ontwikkelde Rob het computer- en roboticaonderwijs, en informaticaleerplannen, schreef informatica boeken, en schreef en ontwikkelde database management informatiesystemen voor onderwijs en industrie. Zijn carrière vond een hoogtepunt in zijn werk van 1990-1995 als international consultant en team leider van onderwijsontwikkelingsprojecten van de UNDP, Wereldbank en Asian Development Bank in Indonesië en Bangla Desh.

Sinds 2004, na een bijna-dood ervaring ten gevolge van een zeer ernstig fietsongeluk, wijdt hij zich ten volle aan onderzoek met betrekking tot bewustzijnszaken, houdt lezingen en schrijft artikelen over bewustzijn, meditatietechnieken, inzichten in het Akashaveld en de ontwikkeling van spirituele tuinen voor de 21e eeuw.

dr. Rob Docters van Leeuwen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Rob Docters van Leeuwen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Rob Docters van Leeuwen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Rob Docters van Leeuwen en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Rob Docters van Leeuwen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Rob Docters van Leeuwen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Rob Docters van Leeuwen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Rob Docters van Leeuwen checken, een gratis optie plaatsen op dr. Rob Docters van Leeuwen en de boeking(en) van dr. Rob Docters van Leeuwen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Rob Docters van Leeuwen, BOEKINGSBUREAU dr. Rob Docters van Leeuwen, BOEKINGSBURO dr. Rob Docters van Leeuwen, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Rob Docters van Leeuwen, ENTERTAINMENTBURO dr. Rob Docters van Leeuwen, ARTIESTENBUREAU dr. Rob Docters van Leeuwen, BOEKINGSKANTOOR dr. Rob Docters van Leeuwen, IMPRESARIAAT dr. Rob Docters van Leeuwen, MUZIEKBURO dr. Rob Docters van Leeuwen, MUZIEKBUREAU dr. Rob Docters van Leeuwen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Rob Docters van Leeuwen, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Rob Docters van Leeuwen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Rob Docters van Leeuwen.

 

Offerte dr. Rob Docters van Leeuwen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag