Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Marcel Heerink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Marcel Heerink boeken?

dr. Marcel Heerink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Marcel Heerink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Marcel Heerink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Marcel Heerink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Marcel Heerink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Marcel Heerink

Hoe en waarom onze samenleving verandert door de onstuitbare opkomst van de robots

Marcel Heerink is gespecialiseerd in relaties tussen mensen en robots en doet vooral onderzoek naar het gebruik van therapeutische en zorgondersteunde sociale robots. Ook geeft hij leiding aan het lectoraat Robotica van hogeschool Windesheim Flevoland. Daarnaast is hij associate professor bij LaSalle universiteit in Barcelona en Almere. 

Begin 2013 verscheen zijn boek ‘Zolang je robot maar van je houdt’, waarin Heerink aangeeft wat de impact van de opkomst van robots op onze samenleving zal zijn en beschrijft hij verleden, heden en toekomst van de robots. In zijn presentaties gaat hij – net als in zijn boek – in op de verschillende aspecten daarvan, waarbij hij vooral inspirerende filmfragmenten als illustratiemateriaal gebruikt. Het kan zowel gaan over ethische kwesties als filosofische kwesties. Kwesties als: hoe ver laten we robots toe? Wat als iemand een robot als levenspartner heeft? Wat als je kind alleen nog maar speelt met een robot? Waar ligt bijvoorbeeld de grens tussen mens en robot? Waarin onderscheiden we ons nog van een robot als die alles kan wat wij ook kunnen? En hoe terecht is ons Frankensteincomplex – onze diepgewortelde angst iets te maken dat ons op een kwade dag boven het hoofd groeit? 

Ook de mogelijkheden om sociale robots te ontwikkelen en in de markt te zetten kunnen aan bod komen, bijvoorbeeld aan de hand van mislukkingen en successen tot nu toe.

 

dr. Marcel Heerink boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Marcel Heerink.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Marcel Heerink, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Marcel Heerink en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Marcel Heerink mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Marcel Heerink.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Marcel Heerink. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Marcel Heerink checken, een gratis optie plaatsen op dr. Marcel Heerink en de boeking(en) van dr. Marcel Heerink voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Marcel Heerink, BOEKINGSBUREAU dr. Marcel Heerink, BOEKINGSBURO dr. Marcel Heerink, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Marcel Heerink, ENTERTAINMENTBURO dr. Marcel Heerink, ARTIESTENBUREAU dr. Marcel Heerink, BOEKINGSKANTOOR dr. Marcel Heerink, IMPRESARIAAT dr. Marcel Heerink, MUZIEKBURO dr. Marcel Heerink, MUZIEKBUREAU dr. Marcel Heerink, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Marcel Heerink, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Marcel Heerink, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Marcel Heerink.

 

Offerte dr. Marcel Heerink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag