Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Frank de Boer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frank de Boer boeken?

Frank de Boer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank de Boer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank de Boer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank de Boer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank de Boer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frank de Boer

Nederlandse voetbalcoach en voormalig profvoetballer
Frank de Boer (Hoorn, 15 mei 1970) is een Nederlandsecoach en voormalig profvoetballer. Hij werd in december 2010 hoofdtrainer van AFC Ajax. Eerder was hij werkzaam als assistent-bondscoach van het Nederlands elftal en als jeugdtrainer bij Ajax. Als speler kwam De Boer onder meer 10,5 seizoen uit voor AFC Ajax en 4,5 voor FC Barcelona. Daarnaast speelde hij 112 interlands voor het Nederlands voetbalelftal, waarvan hij ook een tijd aanvoerder was. De Boer is de tweelingbroer van voormalig profvoetballer Ronald de Boer.

Frank de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank de Boer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank de Boer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank de Boer en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank de Boer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank de Boer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank de Boer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank de Boer checken, een gratis optie plaatsen op Frank de Boer en de boeking(en) van Frank de Boer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank de Boer, BOEKINGSBUREAU Frank de Boer, BOEKINGSBURO Frank de Boer, ENTERTAINMENTBUREAU Frank de Boer, ENTERTAINMENTBURO Frank de Boer, ARTIESTENBUREAU Frank de Boer, BOEKINGSKANTOOR Frank de Boer, IMPRESARIAAT Frank de Boer, MUZIEKBURO Frank de Boer, MUZIEKBUREAU Frank de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank de Boer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank de Boer.

 

Offerte Frank de Boer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag