Plaatshouder

Eigenschappen mr. Aernoud Bourdrez boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

mr. Aernoud Bourdrez boeken?

mr. Aernoud Bourdrez boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van mr. Aernoud Bourdrez.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van mr. Aernoud Bourdrez.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van mr. Aernoud Bourdrez ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van mr. Aernoud Bourdrez plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie mr. Aernoud Bourdrez

THINK LIKE A LAWYER, DO NOT ACT LIKE ONE!

“De meeste conflicten los je niet op met een juridische benadering, maar wel door bijvoorbeeld goodwill te creëren, door een broodje te gaan eten met je tegenpartij. Niet voor niets wil een Rus eerst samen dronken worden en een Fin de sauna in voordat ze met hun tegenpartij een contract afsluiten.”

Aernoud Bourdrez is advocaat en onderhandelaar. De werkwijze van Bourdrez verschilt van de traditionele advocatuur. Waar de meeste advocaten focussen op de juridische kant van het conflict, legt Bourdrez de nadruk op de patronen die het conflict kenmerken en hoe je die kunt doorbreken.

Over het voorkomen en oplossen van conflicten schreef Bourdrez het boek THINK LIKE A LAWYER, DON’T ACT LIKE ONE! Voor dit boek volgde Bourdrez de beroemde cursus ‘Program on Negotiation’ aan Harvard en las hij de standaardwerken als ‘Getting to Yes’ en ‘The Art of War’. Ook keek hij urenlang naar Big Brother, Hell’s Kitchen en tientallen K-1 gevechten. Maar volgens Bourdrez valt nog het meest te leren van de tientallen Dashcam-filmpjes die op Youtube circuleren. Met name die uit Rusland, waar het er rauw aan toe kan gaan in het verkeer. De op het dashboard gemonteerde camera’s leggen mooi vast hoe het conflict ontstaat en hoe het ene conflict drastisch uit de hand loopt en het andere slim wordt opgelost.

Volgens Bourdrez worden alle conflicten door dezelfde patronen gekenmerkt. In dit boek heeft hij deze patronen in kaart gebracht, evenals een uitleg hoe je die patronen kunt doorbreken zodat het conflict wordt opgelost. Voor ieder conflict een les.

Aernoud is gespecialiseerd in het auteursrecht. Als advocaat begon hij zijn loopbaan bij Allen Overy, waarna hij werkzaam was bij Höcker advocaten. In 2003 richtte Bourdrez Law op, een nichekantoor op het gebied van auteursrecht. Als advocaat treedt Bourdrez op voor opkomende en bekende fotografen, kunstenaars, vormgevers, reclamebureaus en architecten.

Bourdrez heeft geadviseerd in conflicten in meer dan 35 landen. In 2008 werd Bourdrez door Quote uitgeroepen tot één van de ’25 high potential advocaten onder de 40′.

In het najaar van 2013 komt het boek uit in Amerika. THINK LIKE A LAWYER, DON’T ACT LIKE ONE verscheen eerder onder de titel GRRR en is in Nederland een bestseller.

Naast zijn werk als advocaat verzamelt Bourdrez fanatiek hedendaagse kunst, loopt hij zo nu en dan een marathon en blijft hij zich verbazen over het aantal conflicten dat maar doorsuddert.

 

mr. Aernoud Bourdrez boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van mr. Aernoud Bourdrez.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van mr. Aernoud Bourdrez, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van mr. Aernoud Bourdrez en de eventuele overige kosten om een optreden van mr. Aernoud Bourdrez mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van mr. Aernoud Bourdrez.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor mr. Aernoud Bourdrez. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van mr. Aernoud Bourdrez checken, een gratis optie plaatsen op mr. Aernoud Bourdrez en de boeking(en) van mr. Aernoud Bourdrez voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT mr. Aernoud Bourdrez, BOEKINGSBUREAU mr. Aernoud Bourdrez, BOEKINGSBURO mr. Aernoud Bourdrez, ENTERTAINMENTBUREAU mr. Aernoud Bourdrez, ENTERTAINMENTBURO mr. Aernoud Bourdrez, ARTIESTENBUREAU mr. Aernoud Bourdrez, BOEKINGSKANTOOR mr. Aernoud Bourdrez, IMPRESARIAAT mr. Aernoud Bourdrez, MUZIEKBURO mr. Aernoud Bourdrez, MUZIEKBUREAU mr. Aernoud Bourdrez, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU mr. Aernoud Bourdrez, ARTIESTENBOEKINGSBURO mr. Aernoud Bourdrez, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR mr. Aernoud Bourdrez.

 

Offerte mr. Aernoud Bourdrez aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag