Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Ed van Riemsdijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Ed van Riemsdijk boeken?

drs. Ed van Riemsdijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Ed van Riemsdijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Ed van Riemsdijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Ed van Riemsdijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Ed van Riemsdijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Ed van Riemsdijk

Politiek, leiderschap en ethiek
Geboren in Batavia, Indonesië als Eddy van Riemsdijk, moest hij in de winter van 1956/’57 vluchten naar Nederland. Zijn vader is EX PAT.Hij woonde daarna in Iran en Ethiopië en in Nederland. In 1963 raakte hij erg gechoqueerd door de Cubaanse raketcrisis. Sindsdien heeft de buitenlandse politieke toestand zijn eerste interesse. Hij studeerde, net als zijn vader economie in Rotterdam en werkte bij Philips, Océ en bij 2 hogescholen – H.E.A.O.’s. Daar op de H.E.A.O.’s brachten zijn interesses en drijfveren hem weer tot lessen in buitenlandse betrekkingen met ongewone risico’s buiten Europa. Zijn plezier en kracht bleken te liggen in research en in het levendig presenteren voor allerlei groepen.Zijn talent om samenhangen te doorgronden zet hij sinds 2002 in voor ’t zetten van zijn volgende grote stap met omscholing naar zijn huidig werk als risicoanalist aangaande interne conflicten in landen. De val van de Twin Towers in 2001 bracht hem tot die keuze. Zijn conclusie was dat voor het verkrijgen van inzicht in het waarom van interne conflicten in landen het presenteren van observaties over politiek of historie niet afdoende kunnen zijn. Wel de samenhang van politiek, leiderschap en ethiek. Dat is zijn werkterrein en hij constateert dat ethische fouten van leiderschap bij mannen berusten. Hij constateert dat mannen zwak zijn in ethiek en in manage- ment van de samenleving en dat, dat er toe doet bij leiderschap van een land. Vrouwen zijn er beter in om anderen kansen te bieden.Hij verzorgt daarom thans presentaties over landen vanuit deze invalshoeken om op heldere wijze de toestand in een land te verduidelijken. De titel van de lezingen luidt: ‘Land, leider en risico van de leider’. Zijn eerste keuze valt op de hoge risicolanden, verder de zogenaamde B.R.I.C. – landen (kansrijk). B.R.I.C. staat voor Brazilië, Rusland, India, China. Zuid Afrika, Rusland en Kongo maken al deel uit van zijn programma. Saoedi-Arabië en Iran volgen. Hij staat open om andere landen te bespreken, ook Nederland. Hij stoelt zijn landen- en vakkennis op 45 jaar reizen met open oog, zijn buitenland – en werkervaring met dit onderwerp en op de ervaring met het opvoeden van drie zoons. Hij stelt de rechten (‘justice’) voor vrouwen als centraal element in ‘t verbeteren van leiderschap in landen.Handhaven her en der de risico’s zich in samenlevingen of stelt men limieten aan een ‘stenen tijdperk van leiderschap’?  Steeds verandert de maatschappij rond organisaties en instituties (risico’s en kansen); duurzaam leiderschap is nodig.Zijn Leiderschap trainingen gaan over de risico’s in Leiderschap van Diversiteit. Plus over Risico van Groepen-samenlevingen ( zie Syrië nu). Ook in uw Organisatie valkuilen en risico van groepen benoemen.

Zijn visie en ervaring berusten op een analyse van leiders op mondiaal niveau (Afrika, Latijns Amerika, Rusland, Midden Oosten, Verre Oosten).Zijn lezing geeft U praktische Take Outs door 6 valkuilen toe te lichten in de psyche van Leiders.Ad Diversiteit, het geeft u 4 Take Outs over risico’s in Groepen en 4 protocols plus Strategisch Management voor succes/ veilige Staat. 

drs. Ed van Riemsdijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Ed van Riemsdijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Ed van Riemsdijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Ed van Riemsdijk en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Ed van Riemsdijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Ed van Riemsdijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Ed van Riemsdijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Ed van Riemsdijk checken, een gratis optie plaatsen op drs. Ed van Riemsdijk en de boeking(en) van drs. Ed van Riemsdijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Ed van Riemsdijk, BOEKINGSBUREAU drs. Ed van Riemsdijk, BOEKINGSBURO drs. Ed van Riemsdijk, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Ed van Riemsdijk, ENTERTAINMENTBURO drs. Ed van Riemsdijk, ARTIESTENBUREAU drs. Ed van Riemsdijk, BOEKINGSKANTOOR drs. Ed van Riemsdijk, IMPRESARIAAT drs. Ed van Riemsdijk, MUZIEKBURO drs. Ed van Riemsdijk, MUZIEKBUREAU drs. Ed van Riemsdijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Ed van Riemsdijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Ed van Riemsdijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Ed van Riemsdijk.

 

Offerte drs. Ed van Riemsdijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag