Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Ad Broere boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ad Broere boeken?

Ad Broere boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ad Broere.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ad Broere.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ad Broere ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ad Broere plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ad Broere

Econoom, bedrijfsadviseur, docent en auteur van het boek ‘Ending the Global Casino’

Ad Broere (1948), van huis uit econoom, is al meer dan 30 jaar actief in het bedrijfsleven. Als oud bankier, zelfstandig gevestigd bedrijfsadviseur, en docent/ontwikkelaar van leergangen bij diverse Business Schools, weet hij als geen ander zijn licht te laten schijnen op de sterke en zwakke plekken in de economie.

Broere wil mensen, bedrijven en instellingen inspireren om opnieuw de oorspronkelijke betekenis van het woord ‘economie’ te praktiseren. ‘Economie’ stamt af van de Griekse woorden ‘oikos’ en ‘nomos’. ‘Oikos’ betekent huis en ‘nomos’ regels. Huis in de zin van onze leefomgeving, ons eigen huis, ons dorp, ons land, onze wereld. In werkelijkheid is de wereld ons thuis. Economie betekent van origine dan ook ‘management van de wereld’. In de visie van Ad Broere is dit niet het sturen van mensen op basis van cijfers, protocollen en systemen. Het management dat hij voor ogen heeft, is gebaseerd op de erkenning dat diversiteit en vrijwillige samenwerking leiden tot een breed gespreide materiële en geestelijke welvaart. Het management van de wereld wordt dan een gedeelde verantwoordelijkheid van allen die dit mee kunnen en willen dragen.

Het huidige financieel-economische systeem prikkelt volgens Broere voortdurend hebzucht en de behoefte aan macht, gebaseerd op angst. ‘De basisfout in ons denken is, dat we geld als product zijn gaan zien. Door er waarde aan toe te kennen zijn we afgestapt van het besef dat alleen dat wat de mens voortbrengt waarde heeft. Geld brengt deze waarde tot uitdrukking. Niet andersom’, aldus Broere. ‘Geld voor je laten werken’ is daarom een abnormaliteit. ‘Geld werkt niet, mensen werken’.

Ad Broere breekt met de meest populaire dogma’s van economen, bankiers en politici. Hij heeft vertrouwen in de reële mogelijkheid dat er een samenleving door mensen kan worden gecreëerd, waarin financiële crisis, schaarste, geldcreatie, schulden en rente niet langer enige rol van betekenis spelen. Een Utopie? Tijdens zijn lezingen en workshops weet Broere als geen ander mensen te inspireren om daadwerkelijk aan een menselijke economie te gaan bouwen. Als basis voor een samenleving waarin het welzijn en geluk van de mens en zijn omgeving centraal staan.

Ad Broere boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ad Broere.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ad Broere, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ad Broere en de eventuele overige kosten om een optreden van Ad Broere mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ad Broere.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ad Broere. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ad Broere checken, een gratis optie plaatsen op Ad Broere en de boeking(en) van Ad Broere voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ad Broere, BOEKINGSBUREAU Ad Broere, BOEKINGSBURO Ad Broere, ENTERTAINMENTBUREAU Ad Broere, ENTERTAINMENTBURO Ad Broere, ARTIESTENBUREAU Ad Broere, BOEKINGSKANTOOR Ad Broere, IMPRESARIAAT Ad Broere, MUZIEKBURO Ad Broere, MUZIEKBUREAU Ad Broere, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ad Broere, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ad Broere, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ad Broere.

Offerte Ad Broere aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag