Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Ewald Vervaet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ewald Vervaet boeken?

Ewald Vervaet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ewald Vervaet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ewald Vervaet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ewald Vervaet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ewald Vervaet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ewald Vervaet

Psycholoog met kennis op het gebied van ontwikkeling van kinderen

Na de middelbare school in Vught, bij de paters van de Heilige Familie, studeert hij wiskunde tot het kandidaatsexamen, daarna natuurkunde tot het doctoraalexamen en tot slot psychologie, eveneens tot het doctoraalexamen. Als psycholoog promoveert hij in 1986 op de ontwikkeling van zelfkennis vanaf de geboorte tot een jaar of 17 en op psychotherapie bij volwassenen.

Sinds zijn proefschrift heeft hij de algehele psychologische ontwikkeling van kinderen tot 8 jaar bestudeerd door eerst 28 kinderen om de 6 weken te volgen (tot 3 jaar) en daarna 20 om de 6 maanden (tot 8 jaar). Dat heeft geresulteerd in de boeken ‘Groeienderwijs: psychologie van 0 tot 3’ (2002, 7e druk: 2010) en ‘Naar school: psychologie van 3 tot 8’ (2007, 4e druk: 2010). Dankzij deze boeken is Vervaet toonaangevend in Nederland op het gebied van de psychologische ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 8 jaar.

Vooral ‘Naar school’ leidt tot veel discussie, onder meer in het kader van de vraag of een kind nog beter een jaartje kan ‘kleuteren’ dan wel na de zomervakantie al naar groep 3 kan. Vanuit Vervaets onderzoek en theorie is het namelijk duidelijk dat 6,5 jaar de gemiddelde kalenderleeftijd is waarop een kind neurologisch en psychologisch toe is aan groep 3. Zo’n kind kan binnen twee maanden op Jip en Janneke-niveau lezen. De gemiddelde leeftijd waarop kinderen nu naar groep 3 gaan, ligt beduidend lager dan 6,5 jaar. Dat betekent dat kinderen door het systeem onnodig en op schoolse wijze geacht worden zich kennis en vaardigheden eigen te maken waar ze nog niet aan toe zijn.

Over deze kwestie hebben op 20 april 2009 twee Kamerleden vragen gesteld aan de regering, naar aanleiding van een vraaggesprek met Ewald Vervaet in het Algemeen Dagblad (16 april).

In februari 2010 is Ewald Vervaets spraakmakende boek ‘Het raadsel intelligentie’ verschenen. Hierin laat hij zien dat DNA en omgevingsfactoren er allebei toe doen voor de intelligentie, maar dat er nog iets anders, iets wezenlijker aan de hand is: zowel kinderen als volwassenen moeten vooral zélf hun wereld kunnen ontdekken in een wisselwerkingproces van binnenuit. ‘Het raadsel intelligentie’ bespreekt ook de kijk op het hoe en waarom van onze intelligentie van grote wetenschappers als Plato, Rousseau, Jung en Chomsky. Veel van hun opvattingen zijn nog altijd actueel, maar Vervaet laat zien dat ze uiteindelijk allemaal onhoudbaar zijn.

Ewald Vervaet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ewald Vervaet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ewald Vervaet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ewald Vervaet en de eventuele overige kosten om een optreden van Ewald Vervaet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ewald Vervaet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ewald Vervaet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ewald Vervaet checken, een gratis optie plaatsen op Ewald Vervaet en de boeking(en) van Ewald Vervaet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ewald Vervaet, BOEKINGSBUREAU Ewald Vervaet, BOEKINGSBURO Ewald Vervaet, ENTERTAINMENTBUREAU Ewald Vervaet, ENTERTAINMENTBURO Ewald Vervaet, ARTIESTENBUREAU Ewald Vervaet, BOEKINGSKANTOOR Ewald Vervaet, IMPRESARIAAT Ewald Vervaet, MUZIEKBURO Ewald Vervaet, MUZIEKBUREAU Ewald Vervaet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ewald Vervaet, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ewald Vervaet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ewald Vervaet.

 

Offerte Ewald Vervaet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag