Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Coen de Ruiter boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Coen de Ruiter boeken?

Coen de Ruiter boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Coen de Ruiter.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Coen de Ruiter.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Coen de Ruiter ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Coen de Ruiter plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Coen de Ruiter

Directeur Apenheul, natuurlijk leiderschap, duurzaamheid en fairtrade

Wat betekent idealisme voor de motivatie van mensen en de drive van een organisatie? Kunnen we wat leren van apen en is er zo iets als natuurlijk leiderschap?

Coen de Ruiter kun je met recht een praktisch idealist noemen. Als directeur van Stichting Apenheul, het wereldberoemde apenpark in Apeldoorn werkt hij dagelijks op het raakvlak van commercie en ideaal. “Liefde voor de natuur” is het doel, de commerciële exploitatie van het natuurpark het middel. Bevlogenheid en idealisme gaan hand in hand met realisme en resultaat.

Coen begon zijn loopbaan -na een studie bedrijfseconomie in Rotterdam- bij levensmiddelengigant Unilever. Met de marketing van onder andere Unox leerde hij het klappen van de zweep in de commerciële wereld. Na elf jaar maakte hij de switch naar Stichting Max Havelaar. Als directeur van deze keurmerkstichting voor Fairtrade kon hij zijn kennis en ervaring in de levensmiddelenbranche inzetten voor een betere wereld. Zijn ideeën over duurzaamheid en de rol die handel en commercie kunnen vervullen in ontwikkeling van mens en maatschappij, hebben zich hier verder ontwikkeld. Hij weet zeker dat de energie en drive die je hier aantreft, onmisbaar zijn om met zijn allen verder te komen.

Apenheul is –met zijn vierhonderd apen die alle ruimte hebben en tussen de bezoekers lopen- een bijzonder dierenpark. Apen lijken zo op mensen, je ziet eigenlijk gewoon jezelf. En wat je dan ziet, daar kan Coen op een komische en enthousiasmerende manier over vertellen. Zijn eigen ervaring in verschillende organisaties maakt dat hij de spiegel van de apen kan toepassen op organisaties en hun eigenaardigheden.

Coen de Ruiter boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Coen de Ruiter.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Coen de Ruiter, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Coen de Ruiter en de eventuele overige kosten om een optreden van Coen de Ruiter mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Coen de Ruiter.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Coen de Ruiter. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Coen de Ruiter checken, een gratis optie plaatsen op Coen de Ruiter en de boeking(en) van Coen de Ruiter voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Coen de Ruiter, BOEKINGSBUREAU Coen de Ruiter, BOEKINGSBURO Coen de Ruiter, ENTERTAINMENTBUREAU Coen de Ruiter, ENTERTAINMENTBURO Coen de Ruiter, ARTIESTENBUREAU Coen de Ruiter, BOEKINGSKANTOOR Coen de Ruiter, IMPRESARIAAT Coen de Ruiter, MUZIEKBURO Coen de Ruiter, MUZIEKBUREAU Coen de Ruiter, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Coen de Ruiter, ARTIESTENBOEKINGSBURO Coen de Ruiter, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Coen de Ruiter.

 

Offerte Coen de Ruiter aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag