Eigenschappen Goof Lukken MBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Goof Lukken MBA boeken?

Goof Lukken MBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Goof Lukken MBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Goof Lukken MBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Goof Lukken MBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Goof Lukken MBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Goof Lukken MBA

Trendwatcher Toerisme en Vrije Tijd
Goof Lukken werkt al zijn hele leven in vrijetijdsindustrie. Als trendwatcher volgt hij alle trends op het gebied van vrije tijd en publiceert hij regelmatig de VrijetijdsTrends op zijn eigen platform Vrijetijdskennis.nl . Hij is HBO-docent bij de internationale Hogeschool NHTV. Goof is een expert m.b.t. attractieparken en dierentuinen en betrokken bij de unieke internationale management opleiding Attractions Theme Parks Management. Tenslotte is hij een actief blogger/columnist voor diverse vakmedia .Hij studeerde aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg. Hier specialiseerde hij zich in communicatie binnen de vrijetijdsbranche . Na zijn eerste HBO studie bekwaamde hij zich meer in de vrijetijdsindustrie en management met een 2-jarige HBO-studie aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer (NHTV). Vervolgens werkte hij meer dan 15 jaar in de leisure- en toerisme brancheo.a. als marketeer en PR-manager . In oktober 2012 ronde hij een masteropleiding in management (MBA) af met een onderzoek naar de strategische positionering van de Nederlandse Dierentuinen.Goof Lukken is een edutainer die alle aspecten van vrijetijdsgedrag en bijhorende business kan duiden. Het draait het in de vrijetijdsindustrie voornamelijk om beleving en betekenis. Veel bedrijven kunnen van grote leisureconcerns als Disney een hoop leren over hospitality, storytelling en betekenisvolle beleving. Goof geeft u graag “een kijkje achter de schermen” bij één van de grootste groei-industrieën van de toekomst (toerisme en leisure).

Goof Lukken MBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Goof Lukken MBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Goof Lukken MBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Goof Lukken MBA en de eventuele overige kosten om een optreden van Goof Lukken MBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Goof Lukken MBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Goof Lukken MBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Goof Lukken MBA checken, een gratis optie plaatsen op Goof Lukken MBA en de boeking(en) van Goof Lukken MBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Goof Lukken MBA, BOEKINGSBUREAU Goof Lukken MBA, BOEKINGSBURO Goof Lukken MBA, ENTERTAINMENTBUREAU Goof Lukken MBA, ENTERTAINMENTBURO Goof Lukken MBA, ARTIESTENBUREAU Goof Lukken MBA, BOEKINGSKANTOOR Goof Lukken MBA, IMPRESARIAAT Goof Lukken MBA, MUZIEKBURO Goof Lukken MBA, MUZIEKBUREAU Goof Lukken MBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Goof Lukken MBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO Goof Lukken MBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Goof Lukken MBA.

 

Offerte Goof Lukken MBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag