Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Herman Konings boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Herman Konings boeken?

drs. Herman Konings boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Herman Konings.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Herman Konings.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Herman Konings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Herman Konings plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Herman Konings

Veranderingspsycholoog en trendwaarnemer
Herman Konings is licentiaat in de theoretische psychologie en zaakvoerder van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt. Als trendwatcher geeft hij onder de hoofding ‘Ik ben niet gisteren!’ regelmatig adviesrondes en spreekbeurten aan bedrijven en hogescholen over socio-culturele verschuivingen, trend-observaties en toekomstverwachtingen.Herman Konings promoveerde cum laude in theoretische psychologie aan de KU Leuven. In 1991 richtte hij ‘Pocket Marketing’ op, een consultancy en onderzoeksbureau over de psychologie van de consument. Herman begon zich steeds meer te focussen op de maatschappelijke trends en begon met het geven van lezingen en colleges. Na een aantal jaar eindigde dit in de medeoprichting van ‘nXt’, een denktank en gistingsdepot voor trend- en toekomstanalyses. Naast zijn eigen werk en research is Herman verbonden aan vele binnenlandse en buitenlandse onderzoeksbureaus over trends en socio-culturele veranderingen.Herman Konings geeft lezingen over: de eeuw van de verwarde consument. welke globale trends beïnvloeden de consument, trends binnen generaties, trends in klantenpsychologie en trends in Business-to-Business Marketing en vele andere nationale en internationale (consumenten en maatschappelijke) trends.Herman Konings heeft ook een aantal boeken geschreven, waaronder het meest recent ‘Sub Rosa’ (2011): ‘over social not-working, beautification, 361°-persoonlijkheden en andere nieuwe trends’.

drs. Herman Konings boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Herman Konings.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Herman Konings, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Herman Konings en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Herman Konings mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Herman Konings.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Herman Konings. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Herman Konings checken, een gratis optie plaatsen op drs. Herman Konings en de boeking(en) van drs. Herman Konings voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Herman Konings, BOEKINGSBUREAU drs. Herman Konings, BOEKINGSBURO drs. Herman Konings, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Herman Konings, ENTERTAINMENTBURO drs. Herman Konings, ARTIESTENBUREAU drs. Herman Konings, BOEKINGSKANTOOR drs. Herman Konings, IMPRESARIAAT drs. Herman Konings, MUZIEKBURO drs. Herman Konings, MUZIEKBUREAU drs. Herman Konings, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Herman Konings, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Herman Konings, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Herman Konings.

Offerte drs. Herman Konings aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag